Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu, yeni dizisi için ilk müjdeyi verdi!

Kadir Doğulu, yeni dizisi için ilk müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşinden uzakta İstanbul’da günlerini geçirirken, Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizi çekimleri için Bodrum’da bulunuyor. Ünlü çiftin aşkları ise herkesin dilinde.

Kameralara yakalanan Kadir Doğulu, eşine olan aşkıyla ilgili sorularla karşılaştı. Yaptığı açıklamalarla sevgisinin derinliğini daha önce ifade eden Doğulu, “En hakikati neyse onu söylemeye çalışıyorum. Onu da insanlar beğeniyorlar. Güzellik, gören gözlerde denir ya, öyle. Onların gönülleri temiz ve güzel ki, güzellik görüyorlar. Çok şükür demek lazım” dedi.

Eşi Atagül ile birlikte, işlerini yorulmadan ve severek yaptıklarını belirten oyuncu, arada bir zihnen ve bedenen dinlenmeye ihtiyaçları olduğuna da değindi. Doğulu, “Neslihan da ben de yaptığımız işin farkındayız. Bunun bize zul olmasına sebep olacak hallere bürünmüyoruz” dedi.

Bir evli çiftin iki ayrı şehirde olmasının zorlukları bulunduğunu ama güzelliği de bulunduğunu anlatan oyuncu, birbirlerine duydukları özlem sayesinde daha kaliteli vakit geçirebildiklerini de anlattı.

Güneş Tutulması isimli yeni dizide başrolde yer alacak olan ünlü oyuncu, proje için henüz imzaların atılmadığını belirtti. Anlaşmak üzere olduklarını doğrulayan Kadir Doğulu, “Sözleşme sürecini bitirmek üzereyiz diyebilirim. Ara sezonda diyorlar, yani Ocak ayında” diyerek çekimlere daha zaman olduğunu ifade etti.

Yapım şirketi kuran ünlü oyuncu, yurt dışında yayınlanacak Kazak oyuncuların yer aldığı film çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Oyuncu, şarkıcı Serdar Coşgun ile yaptıkları çalışmalardan da bahsetti.