Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun çok konuşulan Güneş Tutulması dizisi iptal mi edildi?

Kadir Doğulu’nun çok konuşulan Güneş Tutulması dizisi iptal mi edildi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu, son dönemde yapım şirketi kurarak sadece kamera önünde değil, kamera arkasında da çeşitli projeler hazırlamaya başlamıştı. Yoğun bir gündemi olan oyuncu, sokakta kameralara yakalandı.

Kadir Doğulu, “Yoğun bir şekilde devam ediyor. Her şey yolunda” diye konuştu. Sokakta maskesiz dolaşması ile dikkat çeken oyuncu, koronavirüsün havadan bulaştığına dair bir kanıt olmadığını bu nedenle de tek başına olduğunda ya da sokakta yürüdüğünde maske takmadığını ama kapalı ortamlara girdiğin de kurallara uyduğunu belirtti.

2019 yılı içerisinde Pastel Film’in sahipleri ile bir araya gelen ve yeni bir dizi projesi için fikir birliğine varan Kadir Doğulu’nun Güneş Tutulması isimli diziyle ekrana dönmesi bekleniyordu. Ancak oyuncunun TV 100 kamerasına yaptığı açıklamada bu projeden hiç bahsetmemesi ve şu anda bir dizi projesi için anlaşmasının da olmadığını söylemesi dikkatleri çekti. Oyuncu daha önce, henüz imzaların atılmadığı ama anlaşmak üzere olduklarını doğrulamıştı. Doğulu, “Sözleşme sürecini bitirmek üzereyiz diyebilirim. Ara sezonda diyorlar, yani Ocak ayında” ifadesini kullanmıştı. Ocak ayı geldi ama Kadir Doğulu, bu projeden bahsetmedi.

Kendi yapım şirketinin müzik konusunda bazı projeleri olduğunu ve bununla ilgilendiğini belirten Kadir Doğulu, “Ben senaryo okuyorum. Henüz çalışmıyorum ne bir dizide ne başka bir projede. O yüzden senaryoları okuyorum. Beğenirsek, yeni sezonda ya da önümüzdeki günlerde çalışabileceğim bir iş olursa sevinirim” ifadelerini kullandı.

2 sezon devam eden TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat dizisine geçtiğimiz Şubat ayında veda eden ünlü oyuncu, bu süreçte sıkı bir dinlenme süreci geçirdiğine değindi.

Oyuncu, “Dinlendim, çok sıkı dinlendim. Bilinçli bir dinlenmeydi. Piyasaya çıkan, televizyon ekranlarına ya da internet mecralarına çıkan bütün dizi projeleri gayet güzel, başarılı. Çünkü işin içerisinde emek var. Beğenmemek ayıp olur. Ben dinlenmeyi tercih ettim” dedi.

Dijital projelerden de teklifler geldiğini ama bu dönemde dinlenmek istediği için kabul etmediğini de ifade eden ünlü oyuncunun Güneş Tutulması dizisinden hiç bahsetmemesi de dikkatleri çekti.

Pastel Film’in internet sitesinde de dizi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.