Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin perde arkasında İlay Erkök, Ahmet Kayakesen’e sette neler çektiriyor bir bilseniz!

Hercai dizisinin perde arkasında İlay Erkök, Ahmet Kayakesen’e sette neler çektiriyor bir bilseniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi atv ekranında artık Pazar akşamları yayınlanıyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin 54 bölümü geride kaldı. Dizide Yaren karakterine hayat veren İlay Erkök, yılbaşı dolayısı ile İstanbul’a dönüş yaptı ve rol arkadaşı Ahmet Kayakesen ile kameralara yakalandı.

Aynı menajerlik şirketinin oyuncusu olan ikili, görüşmeye birlikte gitti ve uzun süredir de farklı projelerde ve ortamlarda buluştuklarını, iyi bir arkadaş olduklarını ifade ettiler. Hercai dizisinin çekimlerinin gayet iyi ve yoğun devam ettiğini belirten ikili, kısa bir İstanbul turu sonrası yeniden Midyat’a döneceklerini belirttiler.

İlay Erkök, sette birlikte birçok sahnesi bulunan Ahmet Kayakesen ile çok uğraştığını iade etti. Yaren ve Harun sahnelerinde de izleyicilerin dikkatini çeken anlar yaşanıyor. O sahnelerin çekimleriyle ilgili detaylar paylaşan Erkök, “Birbirimizi sakinleştiriyor. Herhalde Ahmet herhalde en çok bana kızıyordur diye düşünüyorum. Çünkü ben onunla çok uğraşıyorum. Çok ciddi bir sahne çekerken de bazen benim enerjim çok yükseliyor ve gülüyorum, şımartıyorum” diye konuştu.

Çok ciddi bir şey çekilirken arkadaşına muziplikler yaptığını dile getiren İlay Erkök, o ciddi sahnenin arka planında bile güldürme çabası içinde olduğunu anlattı.

Ahmet Kayakesen ise çekimler sırasında çok ciddileştiğini, kendisini sahneye vermeye çalıştığını ifade etti. Kayakesen, aralarında herhangi bir problemin de olmadığını ifade etti.

Bu arada Ahmet Kayakesen’in canlandırdığı Harun karakterinin de önümüzdeki hafta yani 55. bölüm itibari ile diziden ayrılma ihtimalinin de bulunduğu ortaya çıktı.