Ana sayfa Sinema Kadir İnanır’a Kapı filmi için gittiği Stockholm’de ilgi büyük oldu!

Kadir İnanır’a Kapı filmi için gittiği Stockholm’de ilgi büyük oldu!

tarafından ker_def

Kapı’, seyirciyi etkilemeye devam ediyor!

Türkiye’den sonra Avrupa’da sinemaseverlerle buluşan ‘Kapı’, Stockholm’de ayakta alkışlandı. Kadir İnanır’ ın ve filmin yapımcıları Filiz Durak ile Önder Köse’nin katıldığı gösterimin biletleri günler öncesinden tükendi. Film, tecrübeli oyuncuları ve etkileyici senaryosuyla, seyircilere duygu dolu anlar yaşattı.

Dünyaca ünlü pek çok organizasyona ev sahipliği yapan Stockholm Heron City’de gerçekleşen davet, geceye damgasını vurdu!

Gösterim, yoğun ilgi gördü. Gösterime gelen davetliler arasında belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda basın mensubu yer aldı. Şehrin sanat, iş ve politika dünyasını buluşturan gösterim ayrıca Türkiye hasreti çeken yüzlerce Süryani’ye de bir nebze vatan kokusu taşıdı!

Kadir İnanır’a yoğun ilgi…

Filmin özel gösterimine katılan İnanır, hayranlarıyla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi. Kadir İnanır, yaptığı konuşma ile duygu dolu anlar yaşattı. Uzun bir aradan sonra ‘Kapı’ filmi ile sinemaya geri dönen oyuncuya, 50’nci Sanat Yılı’nda tebrikler ve ödül takdim edildi.

Altın yılını kutlayan Kadir İnanır’a, filmin başrollerinde Vahide Perçin, Aybüke Pusat, Timur Acar ve Erdal Beşikçioğlu eşlik ediyor.