Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcılar Yeşilçam’a el attı! Unutulmaz film Devlerin Aşkı dizi oluyor!

Yapımcılar Yeşilçam’a el attı! Unutulmaz film Devlerin Aşkı dizi oluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi endüstrisi belki de tüm zamanların en hareketli günlerini yaşıyor. Yapım şirketleri yeni hikayeleri izleyicilerin karşısına çıkarırken Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerine de el atıyor. Ah Nerede ve Aaahh Belinda’dan sonra şimdi de Devlerin Aşkı’nın dizi olacağı ortaya çıktı.

Gelen habere göre Faruk Turgut’ın yapım şirketi Gold Film, Fox TV için Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı’nı dizi haline getirecek. Bugüne kadar Çilek Kokusu, Güzel Köylü, Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Masumiyet, Kanunsuz Topraklar gibi başarılı yapımlara imza atan Gold Yapım halen yine Fox TV için Senden Daha Güzel dizisini çekiyor.

Başrollerinde Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın yer aldığı Devlerin Aşkı, Türk sinemasının en unutulmaz filmlerinden biri. 1976 yılıında çekilen Devlerin Aşkı filminin yönetmeni Osman F. Seden’di. Filmde iki kişi arasında geçen bir aşk hikâyesi, bu aşkta üçüncü kişi ve bunun ortaya çıkardığı kıskançlık anlatılıyor.

Yapımcılar Yeşilçam’a el attı! Unutulmaz film Devlerin Aşkı dizi oluyor! 8

Filmin Cahit Berkay tarafından bestelenen müziği de Türk sinemasının en unutulmazlarından biri olarak yerini almıştı. Şimdi herkes Devlerin Aşkı dizisinde Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın canlandırdığı rollere kimin hayat vereceğini merak ediyor.

Devlerin Aşkı filminin hikayesi şöyleydi:

Büyük iş adamı Süreyya Bey’in rakipleri onu öldürmek isterler fakat Tarık adında bir genç Süreyya’nın hayatını kurtarır. Borcunu ödemek için Tarık’ı yanında çalışmaya ikna eden Süreyya Bey bir süre sonra onu sağ kolu yapar. Fakat âşık olduğu kadın Tarık’ın eski ve unutamadığı sevgilisi Türkan’dır ve bir kadın yüzünden iki dost birbirine düşer.

Yapımcılar Yeşilçam’a el attı! Unutulmaz film Devlerin Aşkı dizi oluyor! 9

Yapım şirketleri bugünlerde Yeşilçam filmlerine el atmış durumda. Daha önce Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın başrollerini paylaştığı Ah Nerede filminin dizi olacağı açıklanmıştı. Yapımcılığını Suavi Doğan ve Kerem Çatay tarafından kurulan Onuncu Ev’in üstleneceği dizi için bugüne kadar usta oyuncular Tarık Papuçcuoğlu ve Ayşe Kökçü ile anlaşıldı. Başrol oyuncuları ise henüz belli değil.

Kısa süre önce de Yeşilçam’ın bir diğer unutulmaz filmi Aaahh Belinda’nın dizi haline getirileceği ortaya çıkmıştı. Yapım şirketi OGM Pictures, başrolünde Müjde Ar ve Macit Koper’in yer aldığı Aaahh Belinda’nın haklarını satın aldığını ve bir diziye çevireceğini duyurmuştu. Dizide başrolleri Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun paylaşacağı açıklandı.