Ana sayfa Dizi Arşivi Kağıt Ev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kağıt Ev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kağıt Ev, O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Şenol Sönmez’in yaptığı,öyküsü Şebnem Aksoy Açıkalın’a ait olup, senaryosunu Umut Açıkalın ve Ayhan Bölükbaşı’nın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrolünde yer aldığı dizi, hikayesi ile dikkatleri çekti. Özellikle 16 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir de çok başarılı bir performans ortaya koydu… Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen reytinglerde düşük sonuçlar alması herkesi şaşırttı.

Kağıt Ev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: O3 Medya
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2021
Mekan: İstanbul
Süresi: 150 dakika
Müzik: Mert Oktan, Doğa Erbişim, Cüneyt Taylan.
Başrol: Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu.
Oyuncular: Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş,  Yaşar Uzel, Nejat Uygur, Helin Kandemir, Dinç Daymen, Rızacan Durmuş.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kagitevdizi
Instagram: https://www.instagram.com/kagitev.dizi/
Facebook: https://www.facebook.com/KagitEvDizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0VDwAbADmiPcpVc3rwiYbQ
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/kagit-ev

TÜM HABERLER:

Kağıt Ev dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Kağıt Ev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

GENEL İZLENİM:

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı dizinin oyunculuk performansları kadar hikayesi de oldukça başarılı. Pazartesi günü güçlü dizilerin birbirinden reyting koparmaya çalıştığı bir ortama giren Kağıt Ev, ilk bölümüyle ne iyi ne de kötü denilebilecek reytingler elde etti. Dizinin ekran macerasını, ilerleyen bölümlerde alacağı reytingler belirleyecek gibi duruyor. Helin Kandemir canlandırdığı Cemre karakteri ile hemen dikkat çekti. Daha önce de çeşitli dizilerde yer alan oyuncu, Kağıt Ev’de ise dikkat çeken bir performans ortaya koydu.

HİKAYESİ:

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert (19), büyük kızları Cemre (16) ve küçük kızları Melisa (7) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Kızlarının korkunç cinayetiyle büyük bir kabusun içine düşen Cihan ve Aylin Fırtına, evlatlarının suçunu örtbas etmeye çalışırken çok daha büyük çıkmaza düşerler. Her yalan yeni yalanları, her hata yeni hataları doğurur.

Kocasının emektar yardımcılarının kızı İnci’yle ilişkisi olduğunu düşünen Aylin ve ailesini, bu uçurumdan kurtarmaya çalışan Cihan arasında evliliklerinin en büyük gerilimi yaşanır. Onların kale gibi gördükleri yuvaları, güvensizlikle çatırdamaya başlamıştır. Cihan’ın gerçek kaçamağı Azra İnce ile ilişkisi ise ayağına dolanır ve onu iyice zor durumda bırakır.

İnci’nin annesi, kocasıyla kavga edip evi terk eder ve Fırtına ailesinin yanında yaşamaya başlar. Bu durum Aylin ve Cihan için çok daha büyük tehlike oluşturmaktadır. Hele de pervasızlığıyla sağı solu belli olmayan Cemre’nin ürkütücü tavrıyla.

Büyük bir tedirginlikle kızını korumaya çalışan Aylin’in geçmişinden gelen sırrı, cinayetin sebebi üzerine soru işaretine neden olur.Evdeki fırtınadan habersiz, sevgilisi için endişelenen Mert ise İnci’yle sevgili olduklarını annesine söyler. Aylin’in tepkisi çok büyük olur. Yoksa Cihan, oğlunun sevgilisiyle mi aşk yaşıyordur?

Kağıt Ev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)

Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)

Can Nergis (Bülent)

Tuvana Türkay (Azra)

Nihal Koldaş (Gülsüm)

Yaşar Uzel (Halil)

Nejat Uygur (Mert Fırtına)

Helin Kandemir (Cemre Fırtına)

Dinç Daymen (Kaya)

Rızacan Durmuş (Ozan)

MEKANLAR:

Kağıt Ev dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimleri devam eden dizide ki odak noktası olan evin nerede olduğu izleyici tarafından merak konusu oldu. Fırtına ailesinin yaşadığı evin, İstanbul’un Reşadiye semtinde bulunduğu ve İstanbul’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan siyasetçi Bedrettin Dalan’a ait olduğu söyleniyor.

JENERİK:

Kağıt Ev dizisinin müzikleri Mert Oktan, Doğa Erbişim ve Cüneyt Taylan tarafından yapıldı. Dizinin jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Kağıt Ev Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Kağıt Ev dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2021yılının Nisan ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Kağıt Ev dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kağıt Ev dizisi dizisi, 19 Nisan 2021 Pazartesi günü Star TV’de ekran yolculuğuna başladı. İddialı oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesi ile dikkat çeken dizi, her pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor.

Kağıt Ev dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılan dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Henüz yeni başlamasına rağmen oyuncuların kısa sürede birbiriyle kaynaştıkları da gözlerden kaçmıyor.

Kağıt Ev Kamera Arkası Görüntüleri