Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi, izleyiciye fena bir çalım atıp gidiyor!

Masumiyet dizisi, izleyiciye fena bir çalım atıp gidiyor!

tarafından zk zk

Yayınlandığı ilk günlerde dikkat çeken bir yapım olmuştu Masumiyet. Özellikle hazırlık aşamasında çok konuşulan dizinin hikayesi kadar kadrosu da dikkatleri çeken bir detaydı. Dizinin ilk bölümü ise izleyiciden yüksek bir izlenme oranı almıştı.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın rol aldıkları dizide, öldüresiye dövülen Ela’nın, yaşadığı şiddet sonrasında adalet arama mücadelesi ekrana getirildi.

Fakat dizi devam ettikçe hikayede sürükleyici olan yanını yitirdi ve beklenen reytingleri da alamadı. Fox TV’nin dizisi, Yasak Elma’nın sezon arası vermesinin ardından gün değiştirdi ve Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlandı.

Bayram öncesi diziyle ilgili karar alınacağı ve son bölümün reytingine bakılacağı gündeme gelmişti. Bayram sonrası yayınlanan bölüm de beklenen reytingi alamadı.

Bu da dizinin kaçınılmaz sonunu getirdi! Yarın yani 24 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümle de veda etmeye hazırlanıyor Masumiyet dizisi.

Masumiyet dizisi, izleyiciye fena bir çalım atıp gidiyor! 10

Final bölümü fragmanının yayınlanmasının ardından izleyiciden eleştirel yorumlar aldı başını gidiyor! 13. bölüm fragmanıyla birlikte ‘final’ yazısını gören izleyiciler, bu duruma tepki göstermeye başladı.

Reytingleri düşük olsa da belli bir izleyicisi olan diziye gelen yorumlarda, finale gidilmesinden dolayı Fox TV’ye yönelik eleştiriler yer alıyor sosyal medyada bolca.

Gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz… Bu arada dizinin finalinde ise izleyiciyi bazı sürprizler beklemekte! Ela ve İlker’in evliliği izleyenleri çok şaşırtırken, asıl şaşırtıcı kısım ise Ela’yı gerçekte kimin dövdüğü! Bu sırrın aydınlanacağı da fragmandan anlaşılıyor!

İşte 13. ve final bölümünün özeti:

İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamaz. Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker’in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz’lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yer.

İlker ve Ela’nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur. Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz’ları karıştırmayı başarır. Diğer yanda, Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozulacaktır.

Masumiyet dizisi, izleyiciye fena bir çalım atıp gidiyor! 11

Masumiyet dizisi, izleyiciye fena bir çalım atıp gidiyor! 12

Masumiyet dizisi, izleyiciye fena bir çalım atıp gidiyor! 13