Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Kuzeyi İsmail Demirci’nin yeni projesi belli oldu!

Kuzey Yıldızı’nın Kuzeyi İsmail Demirci’nin yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisiyle kariyerinde önemli bir sıçrama yaşayan İsmail Demirci’den uzun süredir ses seda çıkmıyordu. Kuzey Yıldızı dizisindeki rol arkadaşı Aslıhan Güner yeni projesi için kolları sıvarken Demirci’den bir açıklama gelmemişti. Ancak ünlü oyuncuyla ilgili nihayet bir haber var.

36 yaşındaki oyuncunun Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Dizinin yapım şirketi Med Yapım bir süre önce Demirci’ye yeni dizi için teklif götürmüş ancak henüz kesin bir açıklama yapılmamıştı. Gelen bilgiye göre Demirci, kendisine gelen bu teklifi kabul etti.

Mistresses (Metresler) isimli yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar ile anlaşmalar yapıldı.

Kuzey Yıldızı'nın Kuzeyi İsmail Demirci'nin yeni projesi belli oldu! 20

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizinin dört kadının hikayesini anlatıyor. 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan dizinin orijinali 12018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.

Bu arada Yalancı ve Mumları dizisi için Elçin Sangu’yla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak konuyla ilgili henüz kesin açıklama yapılmadı.

Bu arada dört kadının ihanet, entrika ve aşk hikayesini anlatacak dizinin orijinalinde bir hayli iddialı sahneler bulunduğu ancak Türkiye versiyonunda bu sahnelerin makaslanacağı belirtiliyor.