Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz dizisinde Zeynep Aydemir’in canlandırdığı Şebnem uçurumun kenarında!

Kalbimdeki Deniz dizisinde Zeynep Aydemir’in canlandırdığı Şebnem uçurumun kenarında!

tarafından ker_def

Kalbimdeki Deniz dizisinde Zeynep Aydemir'in canlandırdığı Şebnem uçurumun kenarında! 7

“Kalbimdeki Deniz” dizisinin intikam hırsıyla yanıp tutuşan Şebnem’i yani başarılı oyuncu Zeynep Aydemir Şarlıgil, “Kendimi ve hayatı ciddiye almam” diyor.

Akşam’dan Sibel Ateş Yengin’in röportajı…

Sanat tarihi okumuşsunuz. Oyunculuğa nasıl başladınız, anlatır mısınız?

Benim sanattan başka bir şeyle uğraşma gibi bir lüksüm yoktu. Sanat tarihi zaten konservatuvarlarda da verilir. Mimari üzerine yüksek lisans yaptım, daha sonra da bir şirkette danışman olarak çalıştım. Tezim 15. yüzyıldaki cephe süslemeleri üzerineydi. İlkokuldan beri tiyatro oyuncusu olmak istiyordum. Bu isteğime sinema ve dizi oyunculuğunu da ilave ederek idealime ulaştım. Bu uzun bir süreç tabii ki. Sürekli kendinizi geliştirmeniz gerekir. “Ben oldum” dediğiniz anda bitersiniz!

Dizinizi ilk kez seyredecekler için hikâyesini ve oynadığınız karakteri anlatır mısınız?

Şebnem, bana göre, olgunlaşmamış, sevgiyi, aşkı prensipleri olmadan yırtıcı ve bencil bir şekilde yaşamaya çalışan uçurumun kenarında dolaşan bir kız. Bu yüzden de hayatını çıkmaza sokmakta çok başarılı. Evli erkeklerle ilişki kurmama konusunda çok kararlı gözükse de, prensiplerine sahip çıkamadığı için Hülya karakteri tarafından kandırılıp, onun kötü niyetine kolaylıkla alet oluyor. Aslında kıvrak zekâsı ve özündeki iyi niyet onu dizinin mutlak kötüsü olmaktan kurtarsa da onu intihara sürükleyen aptalca hamleleri ve intikam hırsıyla yanıp tutuşmasına neden oluyor. Şebnem, Hülya’nın ve Alihan’ın felaketi olmaya aday karakterimiz.

Çekim olmadığı günler neler yaparsınız?

Ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi severim. Evde yemekli davetler veririm. Spor yaparım.