Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz dizisinde Zeynep Aydemir’in canlandırdığı Şebnem uçurumun kenarında!

Kalbimdeki Deniz dizisinde Zeynep Aydemir’in canlandırdığı Şebnem uçurumun kenarında!

tarafından ker_def

blank

TERSİM PİSTİR

Sizin için Ekşi Sözlük’te “dünya tatlısı, iyiliksever” deniyor. Peki ben size kötü huylarınızı sorsam…

İyiyken çok iyiyimdir de tersim pistir (gülüyor). İlişkilerimde çok toleranslı ve anlayışlıyımdır. Herkesin kendi alanı olduğuna inanırım ve buna saygı duyarım. Aynı şekilde de saygı beklerim. Kimseye kendimi ezdirmem, iyi niyetimin suistimal edilmesine de müsaade etmem. Normalde çok sakin ve tatlıyken bir haksızlık, adaletsizlik gördüğümde ve sinirlendiğimde insanları şaşırtabiliyorum.

Sizi tanımayan birine kendinizi nasıl anlatırsınız?

Kendimi ve hayatı aşırı ciddiye almam. Aktif ve hareketli insanlarla olmayı severim. Spor yapmaktan ve seyahat etmekten çok keyif alırım. Ego kaynaklı kaoslardan hoşlanmam, “gülelim eğlenelim, birbirimize saygı ve sevgi duyalım, herkes kendi işine baksın” der geçerim.

HAYAT AİLEYLE GÜZEL

Evlilik ve iş bir arada nasıl gidiyor?

Son derece keyifli gidiyor. Herkese tavsiye ediyorum, “Evlenin arkadaşlar.” Eşimin ailesi, benim ailem her zaman hayalini kurduğum kalabalık, neşeli sofralara oturur olduk. Eski Türk filmlerindeki gibi birbirini seven, acısıyla tatlısıyla birlikte olan bir aile olduk. Bence hayat böyle güzel…

Bundan sonrası için nasıl bir hayatın hayalini kuruyorsunuz?

Aynı şekilde iş hayatım devam eder, özel hayatımda da huzurun ve aşkın tadını çıkarırım.

Hayat bir yap-boz oyunu olsaydı neleri bozar, neleri yeniden yapardınız?

Hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim aslında. Hatalarım benim gerçeklerim, onlardan çok şey öğrendim. Düşe kalka büyüyoruz, olgunlaşıyoruz. Kendi tercihlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Akıllı olup geçmişten ders alıp başımızı ileriye çevirmemiz lazım.