Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisine, Fazilet Hanım ve Kızları’nın izleyicisinden tepki yağıyor!

Kalbimin Sultanı dizisine, Fazilet Hanım ve Kızları’nın izleyicisinden tepki yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı’nın ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı ve sosyal medyada ilginç bir tartışma başladı!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin müdavimleri, Star TV’ye deyim yerindeyse, ateş püskürüyor!

Kalbimin Sultanı dizisinin henüz yayın tarihi açıklanmadı. Dolayısıyla hangi gün yayınlanacağı da belli değil. Ancak dizinin Cumartesi akşamları ekrana geleceğini düşünen izleyiciler, Fazilet Hanım ve Kızları’nın bitmesine daha da büyük tepki vermeye başladı.

“Fazilet Hanım ve Kızları’nın yerini hiç biri dolduramayak, güzelim dizimizin yerine bunu mu koyuyorsunuz, Faziletlerin yerini bu saçmalıklar mı dolduracak! Bu ne saçmalık, tam bir komedi, şok içerisindeyim nasıl böyle bir diziyi final yaparsınız konusu geniş daha hiç bir şey ortaya çıkmamış. Yağhaz aşkını doğru düzgün yaşamamış, nasıl yaparsınız!!!! Biz fhvk yi çok seviyorduk yazık ettiniz şimdi saçma sapan diziler koyacaksınız ama hiç biri onun yerini tutmayacak! STAR tv sen ki FHVK bitirdin ya umarım bundan sonra hiç bir dizin tutmaz hepsi yarım kalır!” şeklinde yorumlar yapmaya başlayan izleyiciler, kanala tepki gösteriyor.

İzleyicilerden gelen yorumlardan bazıları da şöyle:

“FHVK kızları gibi bir diziyi yarı yolda hemde en heyecanlı yerinde bitirdiniz. Sanmayın ki artık insanların Star’a güveni kaldı. ”

Kalbimin Sultanı dizisine, Fazilet Hanım ve Kızları'nın izleyicisinden tepki yağıyor! 7

“Çok arıyor musunuz böyle konuları Allah aşkın! Bari eski zaman devri konulu olmasaydı! Sermayeye de mi acımıyorsunuz, çekseydiniz sokaklarda!”

“İnşallah bu dizin tutmaz star tv hele FHVK yerinini dolduracağını düşünerek yayınlıyorsan inşallah final olur.Zaten FHVK son iki bölümü izleyip kanalınızı silicem .Bize yaptığınız haksızlıktan sonra inşallah hiç bir dizin tutmaz .”

“Fazilet hanım kızlarını bitirip böyle sonu belli olmayan filimleri yayınlayın çok yazık ettiniz dizimize bir severek istediğimiz dizimiz vardı onuda bitirdiniz ben artık star izlemem izlettirmem.”

“İhanetin kutlu olsun Star TV.”

“Star da dizi izlemek mi? Fazilet hanim ve kizlarindan sonra tövbe beee Allah korusun…herkesi aptal yerine koydunuz UNUTMADIK”

İşte Kalbimin Sultanı dizisi ilk tanıtımı:

‘Kalbimin Sultanı’ Çok Yakında Star’da Başlıyor
Cihanı Saran Bir Aşk Masalı
Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı… Mahmud ve Anna…

Maya Productions International’ın yapımcılığını üstlendiği, yakında Star Tv ekranında başlayacak Kalbimin Sultanı dizisinin ilk tanıtımı dün gece yayınlandı.

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer…

Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme aldığı Kalbimin Sultanı Yakında Star’da!