Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisine ne oldu? Günü mü değişiyor, final mi yapacak?

Kalbimin Sultanı dizisine ne oldu? Günü mü değişiyor, final mi yapacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin yaz ekranını süsleyen dizisi Kalbimin Sultanı, bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek.

Dönem dizisi ve komedi ağırlıklı hikayesiyle dikkat çeken Kalbimin Sultanı, reytinglerde istenen başarıyı elde edemiyor.

Star TV’nin yeni sezonda devam edip edemeyeceği belli olmayan dizisiyle ilgili kafaları karıştıran bir durum oluştu.

Uzun süredir tanıtımları dönen ve kanalın iddialı yapımları arasında yer alan Kalbimin Sultanı dizisinin olduğu akşama Nefes Nefese dizisi getirildi.

1 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümünün yayınlanacağı açıklanan dizinin Kalbimin Sultanı ile aynı güne denk gelmesi, kafaları karıştırıyor.

KALBİMİN SULTANI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kalbimin Sultanı, bu akşam yayınlanacak, ancak gelecek hafta başka bir güne mi kaydırılacak yoksa final mi yapacak henüz bir bilgi yok. Yeni haftanın yayın akışı açıklandığında durum da netlik kazanmış olacak.

Reytingleri iyi gitmeyen dizinin sezonda devam etme şansı da pek yok gibi görünüyor. Yaz boyunca devam etmesi beklenen dizinin erken final yapıp yapmayacağı da belli değil.

Kalbimin Sultanı dizisine ne oldu? Günü mü değişiyor, final mi yapacak? 7

Kalbimin Sultanı’nda bu akşam 7. bölümde neler olacak?

Yeniçeriler ayaklanmaya kararlı…

Sultan Mahmud, gerçek yeniçerilere ait olmayan esameleri toplatmış ve oradan gelecek bütçe donanmanın iyileştirilmesine harcanacaktır. Namık’ın çalışmaları yeniçeri içinde huzursuzluğa neden olur. Halet Efendi, bir yandan Namık’la güç savaşını sürdürürken, diğer yandan yeniçerilerin ruh halini kontrol etmektedir. Esamalerin toplanmasına karşıdır her biri, kazan kaldırmaya da kararlı. Ayaklanmaya öncü ağaların aldığı ceza ise yeniçerileri harekete geçirecek, Sultan Mahmud’un tahtı tehlike altına girecektir.

Gülfidan, Esma Sultan’dan Namık Paşa ile izdivacı için yardım istemiştir. Kıskançlıktan çılgına dönen Esma Sultan, yeni bir oyunla Mahmud ile Gülfidan’ın izdivacını konuşacaktır.

Anna, Sultan Mahmud’a kendini affettirir. Ama yeniçerilerin ayaklanması sarayı hareketlendirmiştir. Sultan Mahmud tehdit altında olan sarayın ve haremin güvenlik nedeniyle boşaltılmasını emreder.