Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 105.bölüm 2. fragmanı ve dizideki gelecek planlaması!

Kalk Gidelim 105.bölüm 2. fragmanı ve dizideki gelecek planlaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi 105. yeni bölümü ile 18 Nisan Cumartesi akşamı TRT1 ekranındaki yerini alacak. Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde çekimleri yapılan dizinin setinde bir süredir çalışma yok.

Dizi, stok bölümleriyle bu noktaya kadar geldi. Ancak 105. bölüm ile birlikte eldeki stoklar da tükenmiş olacak. Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Emin Gürsoy, Ayça Varlıer ve Hayrettin gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Kalk Gidelim dizisinin 105.bölümünü keyifle izleyebilirsiniz. Videoda 105.bölümden 2. fragman yer alıyor.

Kalk Gidelim ekibi stokların bitmesinin ardından yeni bir projeye başlıyor… Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde, teknik ekibin dışarıdan destek vereceği, oyuncuların çekimleri evlerinde yapacağı bölümler yakında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ev bölümlerinin çekimleri için bir dizi hazırlık çalışması yapılıyor. 25 Nisan Cumartesi günü Kalk Gidelim Ev hali ekrandaki yerini alacak. Ramazan ayında Kalk Gidelim’in ev haliyle ekranda olmaya devam edecek.