Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 105. yeni bölümün özel bir anlamı var!

Kalk Gidelim 105. yeni bölümün özel bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, 105. yeni bölümü ile 18 Nisan Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ayça Varlıer ve Hayrettin’in başrollerinde yer aldığı dizi Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde 3 sezondur çekilmekteydi.

Ancak koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmalar TRT’nin kurumsal kararı ile durdurulmasının ardından ekrana gelen bölümlerin hepsi stok olarak elde bulunan bölümlerdi. İşte bu stok bölümlerinin sonuncusu 105. bölüm… Yani 18 Nisan Cumartesi günü sevilen dizinin normal halinin son bölümü izleyicilerle buluşacak. Bir daha ne zaman normale dönülür işte bunu kimse bilmiyor. O yüzden de 105. bölümün özel bir anlamı olacak. 105. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

106. bölümün oyuncuların evlerinden kendilerinin çekeceği sahnelerle yapılacağı ve ilk planlamalara göre de 25 Nisan Cumartesi günü de bu yeni konseptin yayınlanacağı bildirildi.

Kalk Gidelim hayranları, dizilerinin devam edecek olmasından son derece memnun. Ramazan ayı boyunca da Kalk Gidelim’in bu yeni konsepti ile ekranda olması planlanıyor. Sonrasında neler olacağı ise koronavirüs salgınının hafiflemesinin ardından ortaya çıkacak.