Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde yeni dönem 25 Nisan’da başlıyor!

Kalk Gidelim dizisinde yeni dönem 25 Nisan’da başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in 3 sezondur devam eden Kalk Gidelim dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle yeni bir konsepte geçecek. Dizinin 105. bölümü normal şekilde 18 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak. Bu, elde bulunan son stok bölüm.

Neredeyse 1 aydır sette çalışmalar durdurulmuştu. Oyuncular ise salgından korunmak adına evlerine çekildiler. Şimdilerde ise dizinin hem teknik ekipleri hem de senaryo yazarları hummalı bir çalışma içinde.

Bunun sebebi ise artık Kalk Gidelim dizisi de evlerde oyuncuların kendi imkanları ile çektikleri sahneler ile ilerleyecek. Peki nasıl olacak? İşte bunun için yönetmen Mustafa Şevki Doğan yoğun bir hazırlık dönemi sürdürüyor.

Seksenler oyuncularının Ev Yapımı dizisinde başarılı bir iş ortaya koymaları TRT’yi evden dizi çekme noktasında iştahlandırdı. Tutunamayanlar dizisi ile birlikte Kalk Gidelim için de evden çekim modeli getirildi.

25 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 106.bölüm işte bu yeni konseptin ilk ekrana yansıması olacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ayça Varlıer ve Hayrettin’in dizinin başrollerini paylaştığını da hemen hatırlatalım.