Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 38. Bölüm – Yalancının Mumu

Kalk Gidelim 38. Bölüm – Yalancının Mumu

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinin 38. bölümü 22 Eylül Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Alternatif bir yapım arayanların tercih ettiği Kalk Gidelim, Cumartesi günlerine renk katmaya devam ediyor. Dizinin 38. bölümünden görüntüler Kalk Gidelim dizisinin Youtube kanalında diziden çeşitli sahneler paylaşılarak, izleyicilerin yeni bölüm için heyecanını yüksek tutmaya çalışılıyor.

Videodan 38. bölümde ‘Yalancının Mumu’ başlığıyla paylaşılan sahneyi izleyebilirsiniz.

38. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Nurcan, evden ayrılıp kendi evinde kalacağı günün ilk gecesinde Meryem’in kendi odasında kalacağını öğrenince küplere biner. Bu sırada Seyfettin ve Halil, Nurcan’ı kaldığı konağın bahçesinde yatır olduğuna inandırmak için gece operasyonuna çıkarlar ama başlarına ummadık olaylar gelir. Veli ve Duru ise, evlenmek için Mustafa Ali’den gizli son sürat hazırlıklara devam ederler. Halim ve Badegül cephesinde ise her şey yolunda giderken bazı ellerin devreye girmesiyle karabulutlar dolaşmaya başlar.

KALK GİDELİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR!
STAFF Film’in yapımcılığında çekilen TRT1 ekranlarının iddialı yeni aile komedisi dizisi Kalk Gidelim’in nerede çekildiği belli oldu.Büyük ilgi gören dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği başrollerinde Erkan Sever, Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan ve Emin Gürsoy’un yer aldığı yeni dizi Kalk Gidelim çekimleri için Anadolu’yu tercih etti. İstanbul dışında çekilmesine karar verilen dizinin Ege Bölgesi‘nde çekimleri gerçekleştiriliyor. Muğla’nın Saburhane mahallesine kurulan sette çekimler yapılmakta. Şirin bir köy havası yaratılan sette çekimler oldukça keyifli geçiyor.

KALK GİDELİM DİZİSİ KONUSU

Ailesinden ayrılıp İstanbul’a yerleşen Mustafa Ali sahip olduğu şirketin iflas etmesi sebebiyle zenginlik düşmanı karısı ve lük hayat sürmüş çocuğuyla birlikte köye dönmek zorunda kalır. Zengin hayatı süresince ailesiyle bağını kesen Mustafa Ali’nin köye tekrar dönüşü köy halkında ve ailede nasıl bir etki yaratacak?