Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 54. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Kalk Gidelim 54. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Onur Seyit Yaran, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim izleyicisine yine kahkaha dolu anlar yaşatmaya geliyor. 19 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’de Kalk Gidelim dizisinin 54. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 54. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz. Peki dizinin 53. ve son bölümünde neler olmuştu. Detaylar haberimizin devamında:

53. ve son bölümünde yaşananların detayı söyle:

Yeşilyurt Köyü’nde seçim heyecanı vardır. Hacı Hüseyin, Sefer Zeytin’in tekrar muhtar adayı olmayacağını söyleyince evde bir hareketlenme olur. Başta Seyfettin, ardından Mustafa Ali ve Halil, Hacı babalarından izin alarak aile adına muhtar adayı olmak isterler. Hacı Hüseyin ise madem öyle aile adına bir kişi aday olsun der ve aile içinde bir ön seçim yapmaya karar verilir.

Sevda muhtar karısı olmak için Seyfettin’i gaza getirirken, Nurcan da Mustafa Ali’nin aday olabilmesi için Sevda cephesini karıştırması gerektiğini bilir. Nuriye ise Halil’in aileyi etkileme işini beceremeyeceğini düşünüp ipleri kendi eline alır. Seyfettin’in ev içinde nüfus avantajı olsa da Nurcan yapacağı kulislerle anketlerde farklı sonuçların çıkmasını sağlar.

Fakat aday yarışı kızışınca ev içindeki dengeler de değişmeye başlar ve ummadık bir aday ortaya çıkar. Nişanlılık sürecinde Ercan pabucun pahalı olduğunu görür ve kaçmaya yeltense de Sadık, Ercan’ı köyden çıkmadan yakalayıp Meryem’in önüne atar. Ercan ise şimdi zaman kazanmak için Meryem’e onu sevdiğini inandırmak için romantik bir jest yapmaya çalışır. Bunun için de Şakir ve Veli’den yardım ister.

Damatların ise en büyük problemi kızlarla yüz yüze görüşememektir. Onlar da bu jeste karşılık Ercan’dan yardım isterler. Bu görüşme işine kızlar cephesinde Badegül de plana dahil olur. Hatice’yi atlatıp görüşmek için oldukça gerginlerdir.