Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 61. Bölüm Fragmanı İzle!

Kalk Gidelim 61. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinin 60. bölümü 2 Mart Cumartesi akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Eğlenceli dizinin son bölümünde yine izleyicileri keyiflendiren sahneler vardı.

Erkan Sever, Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Hayrettin’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin 61. yeni bölümü ise 9 Mart Cumartesi günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 61. bölümden ilk görüntüleri de videodan izleyebilirsiniz.

Peki 60. son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Dal Ailesi’nin ekmek teknesi olan süt çiftliğindeki inekler çalınmıştır. Bu durum en çok kızlarım diye sevip üzerlerine titrediği Seyfettin’i üzer. Süt inekleri olduğu için sağılma zamanına kadar onların bulunması gerekmektedir. Jandarma bir koldan, Seyfettin ile Mustafa Ali önderliğinde damatlar ve köylüler bir koldan aramaya koyulurlar.

Bu arama tarama esnasında Mustafa Ali, Seyfettin, Halil ve Halim süre daralırken umulmadık maceraların içinde kendilerini bulurlar.

Nehir ile Canberk de köye yakın çiftlikleri dolaşırken Nehir babasıyla ilgili beklenmedik bir ipucuyla karşılaşır. Nehir’in öğreneceği bilgi babasına bir adım daha yaklaşmasına vesile olur.

Diğer yandan süt bekleyen firmalar teker teker ararken bu duruma erkeklerin başı inekleri aramadan dolayı kalabalık olduğu için kadınlar el atar. Nurcan firmaları idare ederken sözleşmeler fesih olmasın diye Sevda ve Nuriye de dışardan süt bulmaya çalışırlar. Bu süt arama meselesine Şakir ve Veli de dahil olunca işlerin sarpa sarması kaçınılmazdır.

Meryem ise ineklerin çalınmasını kendisinden bilmesinler diye Ercan üzerinden kritik bir hamle yapar. Bu hamleyle Meryem kendisini aklayabilecek midir