Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizi ekibinin üzerindeki büyük sorumluluk!

Kalk Gidelim dizi ekibinin üzerindeki büyük sorumluluk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, 120. yeni bölümü ile 19 Eylül Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor olacak.

Kalk Gidelim dizisinin 120. bölümünde Şakir yine ilginç halleriyle ilgi odağı olacak. Dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Kalk Gidelim ekibinin ortaya koydukları oyunculuk performansından ve hikayenin de gidişatından memnun olduklarını belirtiyorlar.

Dizide Seyfettin karakterine hayat vermekte olan Ufuk Özkan, gazeteci Oya Doğan’ı sette konuk etti ve yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Ufuk Özkan, “En azından aileleri evlerinde tutabiliyorsak, biz de insanları Cumartesi günleri evde Kalk Gidelim ile beraber güldürmeye çalışarak, üzerimize düşen sorumluluğu bu şekilde yerine getirmekle mükellefiz” diye konuştu.

Böyle bir dönemde 3 sezon ekranda kalmanın da büyük bir başarı olduğu ortada. 119 bölümü geride bırakan dizi, Muğla Yeşilyurt’ta çekiliyor. Ekip de yoğun bir tempoda her hafta izleyicileri mutlu edecek bölümler hazırlama çabası içinde.

İşte Kalk Gidelim dizisinin 120. bölümünden 2. fragman: