Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Günde Kötü Günde için beklenti yüksek, gerçekler farklı!

İyi Günde Kötü Günde için beklenti yüksek, gerçekler farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Günde Kötü Günde dizisinin 2. yeni bölümü izleyicilerle 19 Eylül Cumartesi günü buluşacak. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı romantik komedi dizisinin eğlenceli hikayesinde yeni gelişmeler yaşanacak.

Leyla ile Sarp’in geçmişinden Melisa’nın haberi mi olacak? Leyla ve Sarp ilginç yakınlaşmalar yaşayacak. Dizinin yeni bölümünde gülümseten, esprili sahneler de var. İzleyicilerin merakla beklediği ikinci bölümde Elçin Sangu ile Ozan Dolunay’ın birbirleri ile iyi uyumları, ekrana da yansıyacak.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin Elçin Sangu hayranlarını ekrana çekmek gibi bir odağının bulunduğunu, oyunculuk ve senaryonun çok da öne çıkamadığını köşesinde yazarak önemli bir eleştiride bulundu. Koloğlu ayrıca dizinin ömrünün uzun olmayacağı yönündeki öngörüsünü de paylaştı.

Yeşilçam’ın dramlarına yaklaşan sahnelerinin yanı sıra neşeli ve romantik komedi izlerini de barındıran İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni bölümünün elde edeceği reyting sonuçları da çok önemli olacak. İlk bölüm tahminlerin çok altında yani düşük reytingler elde edildi. En iyi reyting oranı ABC1 grubundaydı ve 3,24 reyting alabilen dizi, diğer iki grupta ise 3 reytingin altında sonuçlarla kötü bir başlangıç yapmıştı.

Dizinin devamı için daha iyi reytinglere ulaşması şart. Tabii ki önümüzdeki haftalarda dizinin yükseliş yaşaması da şaşırtıcı olmayacaktır. İşte dizinin 2. bölümünden 2. fragman: