Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi izleyicileri neden çok şanslı?

Kalk Gidelim dizisi izleyicileri neden çok şanslı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Stok bölümlerinin fazlalığı nedeniyle dizinin setinde çalışma olmamasına rağmen yayınlarda aksama yaşanmadı.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ayça Varlıer gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi 3. sezonuyla ekranda yerini almakta. Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde uzun süredir bulunan ekip doğal hayatın içinde farklı bir ortamda yer aldı. Bunun olumlu yansımalarını da dizideki sahnelerde görebiliyorsunuz. Hayvan dostu olan, organik olması ile övünen Kalk Gidelim, ayrıca bir hatıra ormanına da sahip.

Dizinin stok bölümleri bittikten sonra da çözüm bulundu.Kalk Gidelim ekibinin evlerinden çekimler yaparak mutlaka izleyicilerle bir arada olacağı belirtiliyor. TRT’nin oyuncuların evlerine çeşitli teknik cihazlar yerleştirerek kaliteli çekimler elde edilmesi yönünde çalışmalar yapılmakta. Bu noktada Kalk Gidelim izleyicileri çok şanslı!

Kalk Gidelim dizisinin 104. yeni bölümü de 11 Nisan Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden yeni detaylar ortaya çıktı. Aşağıdaki fragmanda izleyebilirsiniz.