Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk final yaparak bitti ama yankısı hala sürüyor!

Afili Aşk final yaparak bitti ama yankısı hala sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz aylarından itibaren Kanal D ekranına damgasını vuran romantik komedi dizisi Afili Aşk,Mart ayı itibari ile izleyicilerine veda etti. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizi, uzun süre Kanal D’nin kurtarıcısı olmuştu.

Çok iyi reytingler elde eden, izleyicilerini peşinden koşturan Afili Aşk dizisi, birçok yeni dizinin başlaması ve senaryoda da yapılan bazı hataların sonucunda güç kaybetti ve Mart ortasında izleyenlerine veda ederek misyonunu tamamladı. Ancak dizinin hayranları yapımı youtube üzerinden takip etmeye devam ediyor.

Afili Aşk final yaparak bitti ama yankısı hala sürüyor! 7

Afili Aşk’ın 884 bin abonesinin bulunduğu youtube kanalına eklenen özel videolar ve eski sahnelerde dizinin hayranları dijital platform üzerinden bu içerikleri takip ederek hasretlerini gideriyor. 38. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda eden Afili Aşk’ın ilk bölümlerinden itibaren son 3 gündür Youtube kanalına birçok video yüklendi.

Binlerce izlenme elde eden bu videolarla Afili Aşk hayranları karantina günlerinde özledikleri dizilerini izleyebiliyor.