Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinde hem iyi hem kötü gelişmeler!

Kalk Gidelim dizisinde hem iyi hem kötü gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, 3. sezonuyla yolculuğuna devam ediyor. Kendisine ait bir izleyici kitlesi bulunan dizi dalya demek için de gün sayıyor.100 bölüme ulaşan yapımlar arasına katılmaya hazırlanan Kalk Gidelim dizisinde, 100. bölümden itibaren yönetmen koltuğuna da Mustafa Şevki Doğan oturacak.

Muğla’da çekimleri devam eden dizi, Kalk Gidelim ormanı oluşturmak için de girişimlere başladı. Yapımın böyle bir adım atması dizi tarihimiz açısından çok anlamlı ve önemli bir örnek oldu.

Dizinin reytinglerde alışılmış durumu devam ederken, sosyal medyada ise bir türlü istenilen etkiyi yaratamaması sorunu da ortada duruyor. Afili Aşk’ın 100 bin ileti aldığı dün akşam, Kalk Gidelim dizisi 2257 ileti ile adeta yok hükmünde.. Dizinin özellikle sosyal medyada gündemde daha fazla kalabilmesi adına çalışma yapması da iyi bir adım olacaktır.

Kalk Gidelim 99. yeni bölümü ile 22 Şubat Cumartesi akşamı ekranda yerini alacak. Mustafa Ali’nin aldığı hediyelerin dikkat çekeceği bu bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları fragmanda bulabilirsiniz.