Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept!

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizi ekibi yeni bir konseptin hazırlıklarını yapıyor. TRT1 ekranında geçtiğimiz Cumartesi günü 105. bölümü yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin artık yeni bölümleri çekilmeyecek. Koronavirüs salgını nedeniyle yeniden ne zaman Muğla’daki sete dönüleceği merakla bekleniyor.

Ancak TRT’nin kurumsal atağı sonucu Seksenler oyuncularının Ev Yapımı, Tutunamayanlar ekibinin Tutunamayanlar Çevrimiçi ataklarından sonra Kalk Gidelim Eve projesi ile oyuncular evlerinden çekim yapacak.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 13

Dizinin yapımcısı Eyüp Üstün, yeni dönemin şifrelerini tek tek anlattı. Kalk Gidelim dizi hayranlarına müjde veren Eyüp Üstün, yeni versiyonuyla Kalk Gidelim’in yoluna devam ettiği mesajını verdi.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 14

Yeni dizinin adı ise Kalk Gidelim Eve olarak belirlendi. Eyüp Üstün, “Yeni dizimizin çekimlerinde, biz oyuncularımıza teknik malzeme sağlıyoruz ve onlar da çekimlerin büyük çoğunluğunu kendi evlerinden yapıyorlar. Bazı oyuncularımızın çekimle ilgili zorlandığı sahnelerde onlara bir arkadaşımız yardımcı oluyor” diye konuştu.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 15

Sağlık Bakanlığı’nın üzerinde durduğu sosyal mesafe kuralına uyularak yardımcı olunduğunun altını çizen Eyüp Üstün, tüm sağlık tedbirlerinin uygulandığı bir ortam yaratıldığını ifade etti.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 16

Diziye 100. bölüm ile birlikte katılan Yönetmen Mustafa Şevki Doğan da çekimler sırasında uzaktan bağlanarak yönlendirmelerde bulunuyor.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 17

Eyüp Üstün, “Bizim farkımız, çekimi oyuncu yapıyor ama sahneyi yönetmenimiz yönetiyor. Biz çekimi oyuncuya bıraktık, yönetimi değil. Bence Dünyada ilk olan sistem bu” açıklamasını yaptı.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 18

3 sezondur TRT1’de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi bulunan Kalk Gidelim’in yeni versiyonu heyecanla bekleniyor.

Kalk Gidelim dizisinde her şey sil baştan, işte yeni konsept! 19

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç , Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan dizinin kadrosunda yer alan önemli isimler.

Kalk Gidelim Eve ilk bölümüyle 24 Nisan Cuma akşamı saat 21.30’da TRT1 ekranlarında başlıyor.