Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinde Şakir ölmesin!

Kalk Gidelim dizisinde Şakir ölmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisinin 112. yeni bölümü 25 Temmuz Cumartesi günü ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde yine büyük bir eğlence var. TRT1 ekranlarında yaz aylarında yayınlanmaya devam eden dizinin yeni bölümünde Alper Saylık’ın canlandırdığı Şakir karakterinin başına ilginç olaylar gelecek.

Yayınlanan 112. bölüm fragmanında “Şakir öldü” ifadesi izleyicileri rahatsız etti. Birçok Kalk Gedelim hayranı “Şakir ölemez, izin vermiyoruz” diye mesaj bıraktı. Dizide Şakir’e ne olduğu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.Videodan Kalk Gödelim dizisinin 112.bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisinde çekimler Haziran ayı ile birlikte yeniden başlamış ve yeni bölümlerle izleyiciler Cumartesi akşamları keyifli anlar yaşamaya başlamıştı.

Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekilmekte olan dizi 3 sezondur ekranda yer alıyor ve yaz ayları boyunca da TRT1 Kalk Gidelim’i yayınlamayı sürdürecek.