Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu’nun bir sürprizi var ama dizi değil!

Aslı Bekiroğlu’nun bir sürprizi var ama dizi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Benim Tatlı Yalanım isimli dizide başrolde yer alan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, şu sıralarda herhangi bir projede yer almıyor.Sevgilisi Can Koçkan ile 1 aydır tatil yapmakta olan ünlü oyuncu, gelen bazı projeler olduğunu ama kabul etmediğini, bazı işlerde yer almak istediğini ama kabul edilmediğini belirtti.

Posta gazetesine konuşan Aslı Bekiroğlu, şu anda işsiz ve Eylül ayına kadar da tatil yapmak dışında başka bir düşüncesi yok .Oyuncu, sosyal medyada söylediği şarkılarla da dikkat çekiyor.

Aslı Bekiroğlu’nun asıl hayali oyunculuk değil, şarkıcılık… Ünlü oyuncu, “O hayalim hiç bitmedi hâlâ devam ediyor. Can’la birlikte bir şeyler yapmaya başladık. Minik minik de olsa yol alıyoruz. Yakında müzikli bir sürprizim olacak”diye konuştu.

Kendi tarzını Nil Karaibrahimgil veya Yüzyüzeyken Konuşuyoruz gibi olduğunu ifade eden oyuncu, sevgilisinin şarkının alt yapısını hazırladığını belirtti.Aslı Bekiroğlu, “Şu an titiz bir çalışma içindeyim. Güzel bir şey çıkacağını ümit ediyorum” diyerek sürprizinin yakında hayranları ile buluşacağını vurguladı.