Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde sürprizler ve enteresan gelişmeler var!

Kalk Gidelim dizisinde sürprizler ve enteresan gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisinde Erkan Sever ile Ayça Varlıer olay yaptı! Kalk Gidelim dizisi geçtiğimiz hafta iptal olan 100. yeni bölümü ile 7 Mart Cumartesi akşamı ekranlara geri dönüyor. İdlib’de şehit olan askerlerimize saygı çerçevesinde TRT1, geçen hafta 100. yeni bölümü yayınlamamıştı.

Kalk Gidelim dizisi 7 Mart Cumartesi akşamı dalya diyecek. Dizinin 100. bölümü öncesinde Mustafa Ali Dal karakterine hayat veren Erkan Sever ile Nurcan Dal’ı canlandıran Ayça Varlıer keyifli bir sohbet ile izleyicileri mutlu etti.

Kalk Gidelim dizisinin youtube kanalında yayınlanan videodan Muğla’da 3 sezondur devam eden çekimleri Erkan Sever, “Sevgi, neşe ve hırs” olarak yorumladı. Varlıer ise, “Heyecan, sevgi ve macera” kelimeleri ile anlattı.

İlk okuma provasında bir türlü Mustafa Ali diyemediğini anlatan Ayça Varlıer, sonrasında bu isme alıştığını ifade etti. Erkan Sever,ilk karşılaştıklarında Ayça Varlıer’in yapamayacağını düşündüğünü belirterek “Daha henüz adımı söyleyemiyordu” esprisini patlattı.

Erkan Sever, izleyicilerinin Kalk Gidelim’i seyretmeye devam etmesini arzu ettiklerini ve aynı heyecan, enerji ile yola devam ettiklerini belirtti.

Ayça Varlıer ise “Bazı sürprizlerimiz var. Enteresan gelişmeler oluyor” diyerek gelecek bölümler için heyecanı yükselten ifadeler kullandı.

İki ünlü oyuncu da birbirleri ile tanıştıkları için de çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Samimi sohbetin görüntülerini videoda bulabilirsiniz.