Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisine katıldı, hemen kendini sevdirdi!

Kalk Gidelim dizisine katıldı, hemen kendini sevdirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisinin eğlenceli bölümleri yaz ekranında gülümsemek isteyenler için birebir… TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kalk Gidelim, bayramın ikinci günü olan 1 Ağustos Cumartesi 113.bölümü ile yayınlandı.

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan dizinin yaz boyunca devam etmesi TRT1 adına izleyicileri mutlu eden bir karar oldu. 8 Ağustos Cumartesi günü de Kalk Gidelim 114. bölümü ile ekrana gelmeye devam edecek.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı diziye önceki bölümde Yağmur Ün katılmıştı. Söz dizisinde Su Akkaya karakteri ile ilgi gören Yağmur Ün, değişen imajıyla Kalk Gidelim’de yer alıyor…

Dizinin hikayesinde önemli bir role sahip olmaya başlayan Yasemin karakterini başarıyla canlandıran Yağmur Ün, diziye renk de kattı ve izleyiciye de kendisini sevdirdi. Hep doktor olmak isteyen ancak hastalığından dolayı okuyamadığı için burukluk yaşayan Yasemin karakteri 114. bölümde de dikkat çeken sahnelerle geliyor.

Yeni bölümde ünlü oyuncuların köpük dolu balkondaki eğlenceli anları da izleyicileri bir hayli gülümsetecek. İşte 114. yeni bölümden ilk fragman: