Ana sayfa Dizi Haberleri Şükran Ovalı’nın hayranlarını üzen dizi kararı!

Şükran Ovalı’nın hayranlarını üzen dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü futbolcu Caner Erken ile evli olan Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela’yı 2018 yılında dünyaya getirmişti. En son 2018 yılında önce Vatanım Sensin ardından da Ufak Tefek Cinayetler dizilerinde yer alan ünlü oyuncu, bir süredir dizilere kapalı…

Kızına hakime kalması ve doğum sürecinin ardından dizilere dönüş yapmayan Şükran Ovalı, tiyatroyu tercih etmişti. 2019 yılında Onur Saylak ile birlikte Evlat isimli tiyatro oyununda başrolde yer alan Şükran Ovalı, yeni dönemde de dizi düşünmüyor.

Alaçatı’da eşi ve kızı ile tatil yapmakta olan Şükran Ovalı, Evlat oyunu için yeniden sahneye çıkmanın planlarını yapıyor. Ovalı, “Pandemi süresinde durdu. Belki açık havada sergileriz” şeklinde konuştu.

Yeni sezon için herhangi bir dizi düşüncesi olmayan Şükran Ovalı, ayrıca kadına şiddet konusunda da endişeli…. Son yıllarda kadınlara yönelik artan şiddet olayları ile tedirginlik yaşayan oyuncu, “Bir kız annesi olarak çok korkuyorum. Şu sözleşme çıkarsa çok rahat edeceğim” dedi.

Şükran Ovalı'nın hayranlarını üzen dizi kararı! 7