Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim Eve dizisi çok beğenildi!

Kalk Gidelim Eve dizisi çok beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim, koronavirüs salgını nedeniyle yeni bir formül buldu. Oyunculara sağlanan teknik imkanlarla uzaktan destek vererek çekimler yapılıyor. Kalk Gidelim dizi oyuncuları da kendi sahneleri çekip yolluyor. Oyuncular gerekli olursa sosyal mesafeye dikkat edilerek teknik destek alıyor. Bu şekilde de Kalk Gidelim Eve isimli yeni bir dizi oluştu.

Kalk Gidelim Eve dizisinin 1 bölümü geçtiğimiz Cuma günü yayınlandı. İzleyiciler her ne kadar Kalk Gidelim kadar olmasa da bu yeni konsepti de beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Sosyal medyada birçok izleyici, yeni projeyi başarılı bulduğunu ve izleyeceklerini yazdılar. Kültürümüzü yansıtan bir yapım olmasına da dikkat çeken dizi izleyicileri, Kalk Gidelim Eve projesinin bu kadar güzel olacağını tahmin etmediklerini belirttiler.

Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, oyunculara görüntülü olarak bağlanarak yönlendirmelerde bulunuyor. Çekimlerin kalitesi ve senaryonun da izleyiciyi sarması ile Kalk Gidelim Ev projesi başarılı oldu.

Dizide başrolleri; Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan paylaşıyor.

Dizinin yapımcısı Eyüp Üstün ise şunları söyledi: “Öncelikle, ülke olarak evde kaldığımız bu süreçte dizimizin sevenlerine müjdeyi verebiliriz. Dizimiz yeni versiyonuyla kesintisiz olarak devam edecek. ‘Kalk Gidelim Eve’ isimli yeni dizimizin çekimlerinde, biz oyuncularımıza teknik malzeme sağlıyoruz ve onlar da çekimlerin büyük çoğunluğunu kendi evlerinden yapıyorlar. Bazı oyuncularımızın çekimle ilgili zorlandığı sahnelerde onlara bir arkadaşımız yardımcı oluyor. Tabii ki devletimizin belirttiği ve başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tüm sağlık tedbirlerine uyuyoruz.”