Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim hayranlarının beklediği haber geldi!

Kalk Gidelim hayranlarının beklediği haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi, Mart ayında çekimlerin durdurulması nedeniyle farklı bir konsept ile pandemi döneminde devam eden yapımlardan birisiydi. Kalk Gidelim Eve projesi her ne kadar yenilikçi bir adım olsa da ne oyuncular ne de izleyiciler tatmin olmamıştı.

Kalk Gidelim dizisinin Haziran ayı ile başlayan normalleşme sürecinde geri dönecek olması izleyicileri çok mutlu etti. Dizide çekimler geçtiğimiz gün başladı. Kalk Gidelim dizisi, eski günlerine çok yakında geri dönüyor.

106.yeni bölümün 13 Haziran Cumartesi günü yayınlanacağının açıklanması ise dizinin hayranlarını çok mutlu etti.Sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler, bu anı heyecanla beklediklerini belirten ifadeler kullandı.

“Sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeniden geri döndüğünüz için çok mutluyuz” diyerek paylaşımda bulunan Kalk Gidelim hayranları, özlemlerini de birçok mesajla anlattı.

“Allah’ım şükürler olsun. Tam da bunu bekliyordum” diyen bir dizi hayranı sevincini iletti.

Kalk Gidelim dizisinde ortak normalleşme başladı.Yeni bölümlerde oyuncuların bazı sahnelerde maske kullandıkları görüldü. Özellikle sosyal mesafenin uygulanamadığı sahnelerde mutlaka maske kullanılıyor.