Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası’nın Hande’si Merve Çağıran’ı pişman ettiren botoks!

Kalp Yarası’nın Hande’si Merve Çağıran’ı pişman ettiren botoks!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Çağıran, birçok kadın oyuncunun denediği botoks konusunda büyük pişmanlık yaşıyor… Sektörün tecrübeli isimlerinin yüz ifadesi değiştiği için botoksa karşı olmaları bir yana, genç oyuncular zaman zaman bu hataya düşebiliyor.

Merve Çağıran da iki yıl önce botoks yaptırdığını ve göz ifadesindeki gariplikten sonra bir daha böyle bir şeyi düşünmediğini söyledi. Kalp Yarası dizisi için yaz başından bu yana Antakya’da çekimlerde yer alan Merve Çağıran, Hande karakteri ile hikayenin merkezinde bulunuyor. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, annesini ve arkadaşlarını ise çok özlediği için artık daha sık İstanbul’a gelmeye çaba harcıyor.

Yine İstanbul’da görüntülenen oyuncu, açıklamasında botoks konusunda büyük bir hata yaptığını söyledi. Ünlü oyuncu son dönemde makinalarla yapılan cilt yenileme işlemleri yaptırdığını, botoksu ise en son 2 yıl önce yaptırdığını söyledi.

Merve Çağıran, “2 sene önce botoks yaptırmıştım ama göz ifadesinde bir gariplik oldu. Bir daha da yaptırmadım. Tuhaf görünüyor” diye konuştu.

Bir daha botoks yaptırmama konusunda kararlı olan oyuncu, şu anda hayatında kimsenin olmadığını da söyledi.

Çocuk dizisinde birlikte rol aldığı İsmail Hacıoğlu ile daha sonra aşk yaşayan oyuncu, şimdi ise kalbinin boş olduğunu söyledi.

Merve Çağıran, yılbaşında ise setten izin alıp İstanbul’da arkadaşları ile yeni yılı kutlayacağını ifade etti.