Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde ayrılık büyük hüsran yaşattı!

Kalp Yarası dizisinde ayrılık büyük hüsran yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisi, etkili bir senaryoya sahip. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde izleyicileri derinden etkileyen olaylar yaşanıyor. Ferit ile Ayşe’nin aşkı kimseye iyi gelmedi.

Onların sevgisinin kimseye iyi gelmemesinin yanı sıra, duygularının aşka dönüşmemesi gerekirdi. Bu bakış açısı Ayşe’ye ait… Yani Ayşe, Ferit’ten uzaklaşmak için her şeyi yapacak. Ferit, ne kadar bunu engellemek istese de artık ayrılık net bir şekilde ortaya çıktı.

Kalp Yarası dizisinin 15. yeni bölümü 11 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak ve dizide yeni bir dönemin başladığını göreceksiniz. Ferit, mecburen Ayşe’nin dediğini kabul edecek ve aşkın peşini bırakacak gibi bir görüntü var.

Dizinin hayranları bu ayrılık durumundan çok rahatsız. Senaristleri suçlayan izleyicilere göre hikaye iyi bir şekilde ilerlemiyor. Ayşe ve Ferit aşkını bekleyenler hüsrana uğramış durumda.

Sevginin saf ve temiz halini ekranda görmek istediklerini belirten dizi hayranları Kalp Yarası’nı bu yüzden izlediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Bir ayrılıp bir barışan sevgililer görmekten bıkan dizi hayranları, senaristlere sosyal medyadan mesaj gönderiyor. Ancak dizinin 15. yeni bölümünde Ayşe ve Ferit’in yeni bir yöne savrulacağı da fragmandan anlaşılıyor.

Ekran başındaki izleyiciler ne kadar eleştirirse eleştirsin dram yüklü hikayenin çok ilgi çektiği de ortada. Dizinin birincilikler de alabildiğini ve reytinglerde iyi bir noktada olduğunu belirtelim.

Kalp Yarası dizisinin 15. yeni bölümünden ikinci fragmanı videodan izleyebilirsiniz: