Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde kimsenin duymak istemediği son söz söylendi!

Kalp Yarası dizisinde kimsenin duymak istemediği son söz söylendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Kalp Yarası dizisi, Haziran ayından bu yana ekranda yer almaya devam eden yapımlardan birisi oldu.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Antakya’da yapıldı. Atv’nin bir ara çok iyi reytingler alan projesi, kış döneminin zorluklarını göğüsledi ama düşen reytingleri daha uzun süre ekranda kalmasını engelleyen asıl unsur oldu.

Hikayesi çok beğenilen, oyunculuk performansları övülen ve başrol çiftinin uyumu ile de sosyal medyada büyük yankı bulan Kalp Yarası dizisi final yapıyor…

21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 32. bölümden yayınlanan fragmanda “final” ibaresini görmek tüm dizi hayranlarını yaralayan bir detay oldu…

Özellikle de Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisine bir anda tutku ile bağlanan bir kitle oluştu. Bu kitle Ayşe ile Ferit’in aşk hikayesinin tam olarak anlatılmadığını ve bu şekilde dizinin bitirilmesinin haksızlık olduğunu düşünüyor.

Kimsenin duymak istemediği gerçek ise, 32. bölümde dizinin final yapacağı… Kalp Yarası’nın finalinde nasıl olaylar yaşanacağı, mutlu bir final olup olmayacağı da merak ediliyor.

Hande karakteri Ayşe ve Ferit’in mutlu olmaması için her türlü kötülüğü yapacağı belli. Bakalım dizi hayranlarının unutamayacağı bir final izleyecek miyiz?