Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’u bekleyenler hem dizi hem sinema filmi heyecanı yaşıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’u bekleyenler hem dizi hem sinema filmi heyecanı yaşıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, onu bir süredir ekranda görememenin hüznünü yaşıyor. Oyuncu en son Elçin Sangu ile birlikte rol aldığı Show TV’nin Çarpışma dizisiyle ekrana gelmişti. Kasım 2018’de yayına giren dizi, 24 bölüm sürmüş ve 2019 yılı Mayıs ayında da final yapmıştı. Oyuncunun yeniden televizyon ekranına dönmesi için çok önemli bir teklif yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, o günden beri kameralar karşısında olmaya devam etti. Ancak tercihini dijitalden yana kullandı. Özge Özpirinçci ile bir Netflix dizisinde oynadı oyuncu. Arman isimli bir denizaltı araştırmacısına hayat verdiği dizi önce ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ ismiyle lanse edildi. Daha sonra da Yakamoz olarak değiştirildi.

Tatlıtuğ’un hayranları bu diziyi büyük bir merakla beklemekte. Ancak dizi henüz yayınlanmadı. Sadece yine Netflix dizisi olan Into The Night dizisini izleyenler için büyük bir sürpriz yapıldı ve dizinin 2. sezonunun son karesinde Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz’daki Arman olarak dizide yer aldı. Bu hikayenin Yakamoz’a bağlanması bekleniyor ancak henüz bir gelişme yok.

Kıvanç Tatlıtuğ'u bekleyenler hem dizi hem sinema filmi heyecanı yaşıyor! 27

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden hazırlıklarına başlanan ve Star TV tarafından da satın alınan Kral Kaybederse isimli dizide başrolde yer alma ihtimali bulunuyor. Teklif gitti ve oyuncunun projeye sıcak baktığı bilgisi ortaya çıktı. Ancak henüz anlaşma imzalanmış değil.

Oyuncu, çalışmalarına da ara vermiyor ve Netflix için çekilecek olan bir film için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Tatlıtuğ’un Uysallar isimli filmde rol alacağı öğrenildi. Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı Uysallar dizisiyle ilgili bir süredir bilgiler geliyordu. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un projede yer alacak olması haberi yeni duyuldu. Senaryosunu Türkiye’nin en başarılı romancılarından olarak kabul edilen Hakan Günday kaleme almakta.

Filme ilgili çok fazla bilginin sızmaması için özel bir gayret gösterildiği anlaşılıyor. Uzun süredir hazırlıkları devam etse de detaylı pek bilgi yok. Filmin diğer oyuncularıyla ilgili de bir netlik yok henüz.

Fakat projeyi ‘Daha’ isimli filmde bir araya gelen Onur Saylak ve Hakan Günday yürütmesi, son derece iddialı bir yapımın gelmekte olduğunun da bir göstergesi. Filmin iddiasını büyüten bir başka gelişme de Kıvanç Tatlıtuğ ismi oldu.