Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde önemli kararlar üst üste geldi!

Kalp Yarası dizisinde önemli kararlar üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi yaz döneminde başladı ve Eylül ayı ile birlikte de izleyici sayısını bir hayli artırdı. Kış döneminde de güçlü performansını sürdüreceğini gösteren Kalp Yarası, dram yüklü hikayesi ile çok ilgi çekiyor.

Milyonlarca izleyicinin ekran başına geçtiği dizi için üst üste yeni kararlar alındığını gözlemliyoruz. Dizinin hikayesi güçlü bir şekilde ilerlerken senaristler yeni karakterler ile hikayeyi daha da güçlendirme kararı verdi.

Bu karar sonrasında ise yeni isimlerin diziye katılmaya devam ediyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibine iki yeni oyuncu katıldı.

Bu isimlerden ilki Zeynep Köse oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Zeynep Köse, 1985 doğumlu ve şimdiye kadar farklı projelerde rol alarak yeteneklerini sergiledi. Dizide 5 bölüm konuk oyunca olarak yer alan Zeynep Köse, Saadet hemşire karakterine hayat veriyor.

Kalp Yarası dizisinde önemli kararlar üst üste geldi! 8

Kalp Yarası dizisine yeni bir karakter daha geliyor. Bu karakteri canlandıracak isim ise Bora Cengiz oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu dizide gizemli bir karaktere hayat verecek. Bora Cengiz’in 17. bölümden itibaren Kalp Yarası dizisinde izleyici karşısına çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

Kalp Yarası dizisinde önemli kararlar üst üste geldi! 9