Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinin bitmesine üzülenler Gül Masalı ile sevinecek!

Kalp Yarası dizisinin bitmesine üzülenler Gül Masalı ile sevinecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçtiğimiz yaz aylarında izleyicilerle buluşan ve 32. bölüm süren Kalp Yarası dizisi, Şubat ayında veda etti. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi vardı. Özellikle dram yapımlarını sevenler diziyi tutuklu kalmıştı ve finalin de erken yapıldığı fikri hakimdi… Ancak atv bu izleyici grubunu yeniden ekrana çekecek bir diziye başladı.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde buluştuğu Gül Masalı dizisinin çekimleri önce İstanbul sahneleri ile başladı, sonra da ekip Isparta’daki asıl çekimlerin yapıldığı mekana kuruldu… Şehirli bir genç kadının hayatını yeniden kurgulamak için daha küçük bir şehre taşınması ve hem bu geçiş süreci hem de yeni yaşamında yaşayacağı trajedileri ve büyük aşkı anlatan Gül Masalı dizisi, etkileyici bir dram hikayesiyle geliyor.

Kalp Yarası gibi atv’nin izleyicileri kendisine çeken dram projelerinden birisi olarak öne çıkan Gül Masalı, şimdiden büyük merak konusu oldu… Dizinin yayınlanan fragmanlarına olan ilgi de yapımın öne çıkabilecek bir proje olduğunu gösteriyor.

Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimlerin de dikkatleri çekeceği Gül Masalı dizisinin hikayesinin detayları da ilgi çekiyor.

Annesinin ölümü üzerine kendisine kalan miras sayesinde geçmişe dönme fırsatı elde eden ve şehirdeki yaşamını bırakarak geçmişin gizemli sırlarına doğru yolculuk eden Gonca’nın hayat hikayesini izleyeceksiniz.

Isparta’nın güçlü ailelerinden Atabey’in oğlu Toprak ile Gonca’nın hikayesi hem dram hem de aşk kokuyor. Sadullah Şentürk’ün yönetmenliğini yaptığı Gül Masalı dizisinin senaryosunu ise Aybars Borak Kahyaoğlu yazıyor.