Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası ve Kuruluş Osman’da izlediğimiz Zehra Yılmaz tam 6 yıldır aynı dizi kararını alıyor!

Kalp Yarası ve Kuruluş Osman’da izlediğimiz Zehra Yılmaz tam 6 yıldır aynı dizi kararını alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zehra Yılmaz son dönemde farklı dizilerde yer aldığı ve sergilediği başarılı performanslar ile dikkatleri çekiyor. 2016 yılında Bodrum Masalı dizisindeki Rana karakteri ile öne çıkan oyuncu, ardından da Kara Yazı dizisinde yer almıştı.

Hem Bodrum Masalı hem de Kara Yazı dizileri Kanal D ekranında yayınlandı. 2017-2018 sezonunda Cennet’in Gözyaşları dizisi ile atv ekranında başarılı bir sunum sergileyen oyuncu, Melisa karakteri ile de akıllarda kaldı.

Oyuncunun 2017 yılından itibaren dizi tercihlerinde ise atv etkisi bulunuyor. Cennet’in Gözyaşları projesinin ardından oyuncuyu, Kimse Bilmez dizisinde Tuğçe olarak izledim.

Daha sonra Gençliğim Eyvah isimli dizide Çağla karakterini canlandıran Zehra Yılmaz, Kalp Yarası dizisinde ise Betül olarak çok iyi bir performansı ortaya koydu.

Kalp Yarası ve Kuruluş Osman'da izlediğimiz Zehra Yılmaz tam 6 yıldır aynı dizi kararını alıyor! 7

Kuruluş Osman dizisindeki Selvi Hatun karakteriyle yine atv’de yer alan Zehra Yılmaz’ı, yaz aylarında ise Gül Masalı dizisinde izleyeceksiniz.

atv’nin yaz dönemi için hazırladığı dram yapımı olan Gül Masalı’nda genç oyuncu Ece Kardaş karakterini canlandıracak. Zehra Yılmaz, tam 6 yıldır birbiri ardına atv dizilerinde yer alıyor.

Oyuncu, “atv artık benim ikinci evim gibi. Ben de çok seviyorum, çok mutluyum bu çatı altında olduğum için. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Ece karakteri hikayede Erdem Kaynarca’nın canlandırdığı Toprak’ın İtalya’da bulunan sevgilisi rolüyle dikkat çekecek.

Toprak, İtalya’dan Isparta’ya dönerken onunla gelmeyen Ece, yıllar sonra hatasını anlayacak. Isparta’ya Ece’nin gelişi ve Gülper Özdemir’in canlandırdığı Gonca ile rekabeti diziyi sürükleyecek.