Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizi ailesine Gökberk Demirci hemen uyum sağladı!

Üç Kız Kardeş dizi ailesine Gökberk Demirci hemen uyum sağladı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamlarının iddialı yapımlarından birisi konumunda. Dizinin hikayesine yeni katılan Gökberk Demirci de uzun süren Yemin isimli dizideki performansı ile çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Bir günlük diziden sonra Üç Kız Kardeş gibi başarılı bir süreçten geçen bir dram hikayesinde yer almak Gökberk Demirci’nin daha çok konuşulmasını sağladı. Son yıllarda geniş hayran kitlelerine seslenmekte olan oyuncu, sosyal medya ortamında da öne çıkmaya devam ediyor.

Kartal karakterinin Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesine önemli katkılar yapmasının yanı sıra, üçüncü sezonun kilit karakteri olması da dikkat çekiyor.

Kartal karakterine kısa sürede adapte olan ve Ayvalık’taki çekimlerde dizi ekibi ile çok iyi bir uyum sağlayan Gökberk Demirci, halinden memnun. Ekibin harika insanlardan oluştuğunu söyleyen oyuncu, kendisini çok şanslı hissettiğini saklamıyor. Sette herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını anlatan Demirci, “Biz bir aileyiz” klişesini Üç Kız Kardeş dizisinin setinde hissettiğini de vurguladı.

Oyuncu, dizinin sosyal medyada çok ilgi görmesinden de memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Hiç tanımadığımız ya da tanışmadığımız insanlar tarafından bu derece sevilmek çok güzel bir duygu. Sanki onların ailesinin bir parçasıymışız gibi. Gösterdikleri ilgi, alaka ve sevgi benim için o kadar önemli ki, bunu birçok şeye değişmezdim. Hepsi iyi ki var.”

Sosyal medya ile arasının fazla iyi olduğundan bahseden oyuncu, eleştirilere de açık olduğunun altını çizdi.

Desteklerini esirgemeyen hayranlarına da teşekkür eden Gökberk Demirci, şunları söyledi:

“Aslında sosyal medyayla aram iyiydi, fakat iş yoğunluğundan şu sıralar biraz uzak yaşıyorum. Eleştiriye her zaman açık oldum ama malum bazen eleştiri boyutunda kalmıyor. Sanırım biraz soğudum demek daha doğru. Ama her şeyden önemlisi hiçbir zaman desteğini, sevgisini, ilgisini ve alakasını esirgemeyen öyle güzel bir kitle var ki, ben bunun için zaten elimden geldiğince her fırsatta teşekkür ediyorum. Kalplerimiz bir, onlarla da çok güzel bir aile olduk desem yanlış olmaz. Allah herkesin kalbine, gönlüne göre versin.”