Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyicileri Arif’in ölümünü kaldıramaz!

Kadın dizisi izleyicileri Arif’in ölümünü kaldıramaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Kadın dizisinin 77.bölümün final sahnesinde silah patladı. Şirin ve Arif’ten hangisi vuruldu? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyor.

Kadın dizisinin 78. bölümü Ocak ayı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Dizilere en az 2 hafta ara verileceği için kimin vurulduğu sorusunun yanıtını almak için beklemek gerekecek.

Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Hümeyra, Şerif Erol ve Gökçe Eyüboğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide olaylar bitmek bilmiyor…

Şirin’in elindeki silah ateş aldı ama kim vuruldu sorusunun yanıtı yok… İzleyiciler ise Arif’in vurulan kişi olmasına katlanamayacaklarını belirten yorumlar yapmakta.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda, “Kaldıramam Arif’in ölümünü. Arif’e kıymak gibi bir hata yapmazsınız umarım” diyen birçok izleyici bulunuyor.

Şirin karakterinin de diziyi taşıyan önemli bir noktada bulunması nedeniyle izleyiciler gıcık da olsalar bu karakterin gitmesini de istemiyor.

İşte Kadın 77. bölüm final sahnesi: