Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D ekranında bir dizi daha final yaparak bitti!

Kanal D ekranında bir dizi daha final yaparak bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında dizi tutturmak hiç kolay değil… Özellikle de klişe olarak görülen hikayelerin sonu daha kötü bitiyor. Son yıllarda da bu durumun birçok örneğini yaşıyoruz. Kanal D’nin yayından kaldırdığı dizilere yenisi eklenirken, aslında bu durum planlama hatasının da bir sonucu. Sezonun başlarında yayınlansa belki dizi biraz yol alabilir ve önceden izleyici kazanabilirdi. Ancak birçok dizi yayındayken ve kemik izleyicileri oluşmuşken, klişe bir hikayenin zorlanacağı artık görmek lazım.

Kanal D, Mart ayında Fox TV için hazırlanan Bir Annenin Günahı isimli diziyi yayınlamak için devreye girdi ve ekip yeniden toplandı… Bu sefer Mehmet Aslantuğ’un yerine başrolde Musa Uzunlar yer aldı. Kadroda bazı değişikliklerde oldu ve dizi yayın hayatına başladı. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin ve Emre Kınay’ın başrolünde yer aldığı dizinin kadrosu iyi olmasına rağmen, hikaye noktasında sıkıntı daha ilk bölümden ortaya çıktı.

Kanal D ekranında bir dizi daha final yaparak bitti! 7

Dizi çok da ilgi görmedi. Dün akşam 5. bölümü yayınlanan Bir Annenin Günahı, düşük reytingler alında final yaparak ekrana veda etmek durumunda kaldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Kanal D, Bir Annenin Günahı isimli diziyi 5. bölümü ile birlikte bitirme kararını verdi.

Diziden geriye ise Mert Yazıcıoğlu ile Simay Barlas’ın canlandırdıkları Yusuf ve Yağmur çiftinin izleyiciler tarafından büyük beğeni toplaması kaldı. Bu çiftin ekrandan erken gidişine de birçok hayran üzüldü.

Bu sezon Kanal D’nin son verdiği Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat’ın ardından Bir Annenin Günahı da kendisini tam olarak anlatmayı başaramadan ekran ömrünü tamamlamış oldu.