Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yenilenmiş Sihirli Annem dizisinden ilk görüntüler!

Yenilenmiş Sihirli Annem dizisinden ilk görüntüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında toplam 7 sezon devam eden ve bir döneme de damgasını vuran Sihirli Annem dizisi, yeniden izleyicilerle buluşmayı bekliyor.Acun Ilıcalı imzalı Exxen platformunun sürprizlerinden birisi de bugünkü gençlerin unutamadığı bu dizi oldu.

1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunun yayın hayatına başlamasından sonra izleyicilerle buluşacak olan işlerden en önemlileri arasında Sihirli Annem de var. Eski ekibin, yeni dizinin çekimleri öncesinde serzenişte bulunduğu magazin haberlerine yansımıştı. Ekip tamamen yenilendi ve ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Yenilenmiş Sihirli Annem dizisinden ilk görüntüler! 8

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun yer alacağı dizinin çocuk oyuncuları da dikkat çekecek.

Tuğçe olarak, son dönemin öne çıkan çocuk oyuncusu Nisa Sofiya Aksongur’u izleyeceksiniz. Ayrıca Cemre Demircan da Ceren karakterini canlandıracak. Egemen Uysal’ı ise Cem olarak dizide göreceksiniz. Çilek karakterini Eylül Ugan’ın oynayacağı da son olarak ortaya çıkmıştı.

Yenilenmiş Sihirli Annem dizisinden ilk görüntüler! 9

Exxen’in twitter hesabından paylaşılan bu görsellere dizi hayranları da ilgi gösterdi ve yenilenen Sihirli Annem’i heyecanla beklendiği de görülüyor.