Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D resmen duyurdu, Erkan Petekkaya yeni sezonda O Kız dizisiyle geri dönüyor!

Kanal D resmen duyurdu, Erkan Petekkaya yeni sezonda O Kız dizisiyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya geçtiğimiz sezon önce Sana Söz dizisinde polis karakterini canlandırmış daha sonra ise Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteri ile ikinci kez hikayeye dönüş yapmıştı. Ancak Petekkaya’nın Kırmızı Oda’ya dönüşü dizinin düşen reytinglerinin toparlanmasını sağlamamıştı. Usta oyuncunun yeni sezonda yer alacağı yeni proje de ortaya çıktı.

Kanal D tarafından resmen duyurulan projenin ismi O Kız olarak belirlendi. Başrolde yer alan Erkan Petekkaya “O Kız” ile ekrana dönüyor… Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Kanal D resmen duyurdu, Erkan Petekkaya yeni sezonda O Kız dizisiyle geri dönüyor! 7

Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. Hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği dizinin kadrosunda, oyunculuğu ile adından her daim söz ettiren başarılı oyuncu Erkan Petekkaya da yer alıyor.

Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız’da Kadir karakterine hayat verecek. Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

“O Kız” yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.