Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisinin Arda’sı Sarp Can Köroğlu, başka bir karaktere göz dikti!

Gül Masalı dizisinin Arda’sı Sarp Can Köroğlu, başka bir karaktere göz dikti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı isimli atv dizisi pazar akşamları yayınlanıyor. Dizide Arda Seçkin olarak izlediğimiz oyuncu Sarp Can Köroğlu ve karakterini başarıyla canlandırıyor.

Bay Yanlış dizisinde Serdar olarak izlediğimiz oyuncu geçen yıl ise Sen Çal Kapımı isimli romentik komedi dizisinde ise Deniz karakterini canlandırmıştı. Gül Masalı dizisinde ise etkileyici bir karakter ile izleyicilerin karşısına geçen oyuncu, iyi bir adamı canlandırıyor. Ancak Sarp Can Köroğlu’nun dizinin hikayesinde başka bir karakteri canlandırmak istediği de ortaya çıktı.

Youtube’da yayınlanan röportajında başarılı oyuncu, Arda karakterinin başını belaya soktuğu mafya karakterini canlandırmayı istediğini söyledi. Oyuncu, “Bu dizide başka bir karakter olmak isteseydim eğer, Arda’nın başını belaya soktuğu mafya karakterini canlandırmak isterdim. En azından Sarp olarak benim etrafımda olmayan bir tip” diye konuştu.

Gül Masalı dizisinin Arda'sı Sarp Can Köroğlu, başka bir karaktere göz dikti! 7

Mafya karakterinin kendisine hiç de yakın birisi olmadığını ve bu nedenle de farklı bir hissi olduğundan da böyle bir karakteri canlandırmanın güzel olacağını düşünen oyuncu, yapımcılara da bir mesaj yollamış oldu.

Sarp Can Köroğlu, “Olmadığım bir insanı canlandırmak bence oyunculukta harika bir duygu. Bana da çok uzak olan bir şey bu mafya işleri, onu canlandırmak isterdim” açıklamasında bulundu” açıklamasını yaptı.

Çocukluğuna dair en çok özlediği şeyin mahallede futbol oynamak olduğunu anlatan oyuncu, küçüklüğünde sürekli sokakta olduğunu ve vazgeçemeyecekleri arasında da Fenerbahçe’nin bulunduğunu ifade etti.