Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden ayrılan Çağla Şimşek, benzer bir dizi projesine geçiş yaptı!

Kardeşlerim dizisinden ayrılan Çağla Şimşek, benzer bir dizi projesine geçiş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka dizisi genç oyuncuların yoğun şekilde bulunduğu ve fazlasıyla öne çıktığı bir yazlık dizi olarak Fox TV’de yayınlanıyor. Pazartesi akşamlarının alternatif yapımlarından birisi haline gelen Tozluyaka da Çağla Şimşek de başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor.

Dizide Hazal karakterini canlandıran isim ise birçok yapımdan tanıdığınız Çağla Şimşek oldu… 2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çağla Şimşek, 2007’de kameralarla henüz 5 yaşındayken tanıştı. O tarihten bu yana da birbirinden farklı rolleri ile ekranda büyüyen bir isim haline gelen Çağla Şimşek, Hayat Devam Ediyor dizisindeki Lavin karakteri ile popüler hale gelmişti.

Küçük Gelin dizisinde Zehra ve Elif dizisinde de Reyhan olarak izlediğimiz oyuncu, özellikle Ayşe karakteri ile Kardeşlerim dizisinde de etkili olmuştu. Elkızı’nda Seher olarak da izleyicilerin karşısına çıkan Çağla Şimşek, yeni dizisinde Hazal olarak oyunculuk yolculuğuna devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinden ayrılan Çağla Şimşek, benzer bir dizi projesine geçiş yaptı! 7

Hazal güçlü bir kız ve hikayenin önemli isimlerinden birisi haline geldi. Kardeşlerim dizisindeki Ayşe karakteri ile öne çıkan Çağla Şimşek, bazı açılardan bu projeye benzeyen bir dizide yer almanın da şansını yaşıyor.

Hazal karakterinin sırlarla dolu birisi olduğundan bahseden Çağla Şimşek, “Sırlarla dolu, sır küpü diyebilirim” diyerek Hazal’ın hikayenin gizemli isimlerinden birisi olacağını ifade etti.

Kardeşlerim dizisi gibi gençlerin güncel meselelerine odaklanan ve sınıf farklılıklarına rağmen aralarında kurdukları dostlukları ve ilişkileri ortaya koyan Tozluyaka dizisi, bu yönleri ile atv’nin iki sezondur büyük reytingler elde ettiği Kardeşlerim dizisine gerçekten de fazlasıyla benziyor.