Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ve Star TV’nin yeni dizilerinin ayakta kalma sınavı!

Kanal D ve Star TV’nin yeni dizilerinin ayakta kalma sınavı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Aile Babası dizisi Kanal D ekranında geçtiğimiz Perşembe akşamı buluştu. İlk bölüm biraz da aceleye gelmişti ve bazı kopukluklar dikkat çekmişti. İkinci bölümün ise daha özenle hazırlandığı düşünülüyor. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi önemli oyuncuları da buluşturan dizinin ilk bölümünün iyi sayılabilecek reytingler almasının ardından ikinci bölümde nasıl sonuçlar geleceği de merak ediliyor. Şayet dizi reyting yükseltebilir ise perşembe akşamları dizi yarışında kalıcı olabilecek.

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin öne çıktığı Perşembe akşamları, Alev Alev dizisi de yeni başlamasına rağmen ayakta kalmayı başardı. Ancak TRT1’deki Kalk Gidelim dizisi için final kararı alındı.

Star TV ise Sol Yanım isimli dizi ile bu rekabete dahil olmuştu. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin gibi isimleri buluşturan Sol Yanım dizisinin de 3. bölümü bu akşam ekrana gelecek ve ilk iki bölümdeki düşük reytinglerden sonra bu hafta kritik bir öneme sahip.

Hem Kanal D hem de Star TV yeni dizileriyle bu akşam büyük bir sınava çıkacak…

İYİ AİLE BABASI 2. BÖLÜM:

İyi Aile Babası dizisinin 2.bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Tutulan dedektif ortalığın karışmasına sebep oluyor! Mehmet Ali, Aslı’ya yardımcı olmak adına mücadele eder ancak çocukları babalarının seçimlerini konusunda başarısız olduğunu düşünmektedirler. Öte yandan Rıfkı ve Ayfer’ın arasını yapmak için herkes dört bir koldan seferber olmuştur. Araya giren dedektif olayların daha da karışmasına sebep olur.

SOL YANIM 3. BÖLÜM:

Dizinin yeni bölümünde, Serra ile ilgili gerçekleri öğrenen Burak nasıl bir yol izleyecek? Selim ve Serra arasındaki buzlar eriyecek mi? Barbar-Burak gerilimi nasıl sonuçlanacak? Selim’in kapısını çaldığı İdil’le nasıl bir ilişkisi var?

Burak’ın gizlediği hayatını öğrendiği Serra’ya ilgisi artarken; Selim ve Serra birbirlerini tanıdıkça ilişkileri daha samimi bir hal alacak. Selim’in notlarındaki yükseliş ikilinin birbiriyle daha sık vakit geçirmelerine olanak sağlayacak.

Barbar, Burak’ı Serra’dan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymazken; Nazlım, Barbar’ın Serra’ya ilgisini kıskanacak.
Selim, Burak ve Serra arasındaki aşk üçgenine Biricik’in dışarıdan müdahaleleri devam edecek. Biricik’in, Burak ve Serra arasında bir şeyler olduğuna dair her fırsatta ortaya attığı imaları Selim’i rahatsız edecek.

İhsan, oğlu Selim’le arasını düzeltmek için çabalarken; Asena’nın gizemli ilişkisi merak konusu olacak.

Üçüncü bölümde, İhsan’ın Serra’ya meraklı bakışlarının ardındaki sebep de ortaya çıkacak!