Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin tadı tuzu kaçtı, bardak taştı, izleyici şaştı!

Benim Adım Melek dizisinin tadı tuzu kaçtı, bardak taştı, izleyici şaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. 43 bölümü yayınlanan dizinin kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor. İkinci sezona da hikayesinde önemli değişimlerle başlayan ve akıcı konusuyla da izleyicilerini tatmin eden dizinin sürekli dram üzerine gelişen olayları artık rahatsızlık vermeye başladı.

İzleyicilerin hep hüzünlendiği, hiç mutlu olup gülemediği son bölümlerdeki sahneler artık fazla abartılı gelmeye başladı. Dizinin hayranları Ömer ve Defne konusunda ise adeta sinir harbi yaşıyor. Askere giden ve bir operasyon sırasında yaralanan Ömer, hafıza kaybı yaşadı. İşte bu olay da izleyicilerin sabrının taşmasına neden oldu.

Halil, Mirza, Melek ve Vildan’ın tarihi eser kaçakçılığı nedeniyle hapse girmesi, Melek’in dramlarına yenilerinin eklenmesi. Defne’nin Ömer aşkına hafıza kaybı engelinin gelmesi. Sürekli dizide umutsuzluk ve mutsuzluk üzerine sahneler olması, izleyicileri iyice rahatsız etti.

Benim Adım Melek dizisinin tadı tuzu kaçtı, bardak taştı, izleyici şaştı! 7

Senaristlere seslenen dizi hayranları, “Lütfen Defne ile Ömer’i ayırma. Hafıza kaybını fazla uzatma. Zaten dizide iyi şeyler olmuyor, içimiz daralıyor” diyerek sosyal medya üzerinden mesaj yolluyor. Senaryodaki bu dram içeriklerinin artık dizinin tadını tuzunu iyice kaçırdığını belirten dizinin takipçileri, Ömer’in ailesinden kaçtığı sahneyi ise yürekleri burkularak izlediklerini belirttiler.

Diziden soğuduğunu belirten birçok izleyici yorumu bulabilirsiniz. Artık mutlu ve umutlu sahneler de görmek istediklerini belirten Benim Adım Melek hayranları, oyunculuk performanslarından da çok memnun.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç gibi isimlerin ortaya koydukları performanslar izleyicilerden takdir görüyor. Şimdilik tek sorun senaristlerin fazlaca drama yaslanması ve dizi üzerinden umutsuzluk yaymaları. Umut ve umutsuzluk, mutluluk ile mutsuzluk notlarında izleyiciler dengeli bir hikaye bekliyor. Sürekli umutsuzluk aşılandığı için de diziden sıkılmaya başlıyor. Bu konunun dengelenmesi Benim Adım Melek dizisi adına son derece faydalı olacaktır.

Dizinin 16 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak 44. bölümünden ilk görüntüler da yayınlandı. Ömer’in aklından Defne silinmiş olabilir ama Defne’nin yüreğinden Ömer silinmedi. Defne’nin içi acıyor. Ayrıca Halil de hapisten çıktı ve Melek’e kavuştu. Ancak Melek’in bir isteği var, bir daha kendisini ateşe atmamasını istiyor.

Melek’in Halil’e şu sözleri de akıllardan çıkmayacaktır: “Eğer biz biz olacaksak, birlikte yürüyelim her şeye. Kedere de birlikte yürüyelim, sevince de… Seni kaybetme korkusu bana hiç iyi gelmiyor.”

Dizinin 9 Aralık Çarşamba günü yayınlanan 43. bölümünün tamamını videodan izleyebilirsiniz.