Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yılbaşı ekranında Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul esprisi!

Kanal D yılbaşı ekranında Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul esprisi!

tarafından ker_def

Çok Güzel Hareketler 2’nin özel bölümü ekrana damga vuracak… Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini Özge Toprak Bahıt’ın yapımcılığını ise Necati Akpınar’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, 31 Aralık Salı akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek.

Bu çok özel bölüme Afili Aşk’ın başrol oyuncuları Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Ümit Besen, Eypio, Gülben Ergen, Anadolu Ateşi, Suzan Kardeş, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ersay Üner ve İsmail Altunsaray konuk olacak.

Kanal D yılbaşı ekranında Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul esprisi! 9

‘Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel’ bölümü, İbrahim Büyükak’ın sunumuyla başlayacak. İlk skeç Erkek Yurdu’nda Oğuzhan Koç; Semtsel Dönüşüm skecinde Eypio izleyici karşısına çıkarken; Yılbaşı Çevirmesi’nde Afili Aşk dizisinin oyuncuları Burcu Özbek ve Çağlar Ertuğrul rol alacak. İki ünlü oyuncunun esprili diyalogları şimdiden büyük merakla bekleniyor. İkilin araba maketi içindeki fotoğrafları esprili bir sahnenin geldiğini anlatıyor.

Gülben Ergen, 15 yıl aradan sonra “dadı” karakteri olarak ekranda olacak. Mahalle Katkısı skecinde ise izleyici Ersay Üner ve Anadolu Ateşi ile hem gülecek hem eğlenecek. Gecenin bir diğer sürprizi rap performansıyla müziğin efsane isimlerinden Ümit Besen olacak. Yılbaşı ekranında bir ‘Çok Güzel Hareketler klasiği’ olan Açın Kapıyı skeçi de sahnelenecek.

Kanal D yılbaşı ekranında Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul esprisi! 9

Ve Efsaneler Sahnede…

Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, Çok Güzel Hareketler 2’de…

BKM’nin 25. yılında Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, doğdukları sahnede Mükremin’in rüyasında buluşacak. Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ın yıllar sonra aynı sahnede Lütfiye, Mükremin ve Feriştah olarak Bir Demet Tiyatro’yu oynaması Çok Güzel Hareketler’in yılbaşı bölümünü unutulmaz kılacak. Gecenin finalinde ise sahneye Suzan Kardeş çıkacak.

Kanal D yılbaşı ekranında Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul esprisi! 11

Eğlence, kahkaha ve sürprizlerle dolu Çok Güzel Hareketler’in yılbaşı özel bölümü 31 Aralık Salı akşamı Kanal D’de.