Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Zalim İstanbul dizisine çok yatırım yapıyor!

Kanal D, Zalim İstanbul dizisine çok yatırım yapıyor!

tarafından ker_def

Yapımını Avşar film, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği Zalim İstanbul dizisi 1 Nisan Pazartesi günü izleyiclierle Kanal D ekranında buluşacak. Diziye Kanal D’nin gösterdiği ilgi dikkat çekiyor. Tanıtımlarını her fırsatta izleyicilerle buluşturan ve bunun için hem ekran hem de dijitalde tüm kanalları kullanan Kanal D, Zalim İstanbul dizisine bir hayli güçlü destek sunuyor.

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak. Dizide Deniz Uğur ve Mine Tugay’ın canlandıracağı Seher ve Şeniz karakterlerinin çatışmasına da şahit olacağız. Zalim İstanbul dizisinin diğer başrol oyuncuları Fikret Kuşkan ve Ozan Dolunay olarak gözüküyor. Dizide ayrıca Berker Güven, Simay Barlas, Bahar Şahin, Sere Kutlubey, İdris Nebi Taştan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi isimler de rol almakta.

Zalim İstanbul Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor. Bakalım dizi beğenilecek mi? Çukur, Söz, Yasak Elma ve Vuslat dizilerinden sonra Zalim İstanbul pazartesi günleri reyting elde edebilir mi, kafalarda soru işareti yaratmakta…