Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, yeni dizisini ateşe mi atıyor? Herkes bu soruyu soruyor!

Kanal D, yeni dizisini ateşe mi atıyor? Herkes bu soruyu soruyor!

tarafından ker_def
Koca Koca Yalanlar dizisi tanıtım atağına kalktı!

Kanal D’nin büyük umutlar beslediği Koca Koca Yalanlar, 13 Ağustos Pazartesi akşamı ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kanal D’de diğer rakip diziler Çukur, Söz ve Yasak Elma başlamadan önce Koca Koca Yalanlar’ı izleyiciye sevdirip belirli bir reytingi elde etmek için dizisini ekren başlatıyor.

Ancak bunun bir risk olduğunu da kabul etmek lazım. Zira halen ekranda izleyici sayısı normalin çok altında ve yeni dizi de olsa elde edebileceği reyting sınırlı olacaktır.

Kanal D, dizi için de tanıtım atağına kalktı ve peşi sıra videolar yayınlamakta. Hem ekranda hem sosyal medyada hem de youtube’da Koca Koca Yalanlar ile ilgili çeşitli tanıtım videolarına rastlıyoruz. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hangi durumlarda bir erkeğin saçını başını yolmalısınız?

Bir erkekten ilgi beklenmeli mi?

Bir evliliğin kısa özeti!

Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy, Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı yeni dizisi ‘Koca Koca Yalanlar’ 13 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.

“Kadınların kalbi mezar gibidir, bir giren bir daha çıkmaz. Ama erkeklerin ki öyle mi ya?

Koca Koca Yalanlar, 13 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor!”

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın yeni diziyle ilgili neler söylüyor:

“Koca Koca Yalanlar başlıyor

Kanal D, yeni dizisini ateşe mi atıyor? Herkes bu soruyu soruyor! 7

Kanal D’de pazartesi akşamı yeni bir dizi başlıyor. Adı Koca Koca Yalanlar. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide; Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy, Tuğçe Karabacak başrolleri paylaşıyor. Gül Abus Semerci’nin senaryosunu kaleme aldığı, Burcu Alptekin ve Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi; Müjgan ve Ahmet’in evliliklerini yanlış okumasının mizahını ekrana taşıyacak. Üç çocuk annesi olan Müjgan, kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır.

Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler. Kadınlar ve erkeklerin ilişkiye bakış açılarını anlatan işler her zaman ilgi çeker. Tanıtım oldukça keyifli görünüyor. Eğer dizinin içeriği de klişeyi güncellemiş ve çağa uydurmuşsa izleyicinin yüzünü güldürecektir.”